- چی تَنته ؟
- چادر ملی با مقنعه ومانتوی خاله شادونه تو برنامه کودک!
- یا بقیه اماما !! :|
نمایش نسخه قابل چاپ
- چی تَنته ؟
- چادر ملی با مقنعه ومانتوی خاله شادونه تو برنامه کودک!
- یا بقیه اماما !! :|
ﯾﻪ آتی میگم ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺭﻭبهت ﺗﺒﺮﯾﮏ میگم
ﺑﻌﺪ ﺑﻬم ﭘﯿﺎﻣﮏ زﺪﻩ : ﻟﺒﺎﺱ
صورتی ﻣﻮﮔﺮﯾﻨﯽ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ ...ﺧﯿﻠﯽ ﺷﯿﮏ ﺑﻮﺩ!!
ﺍﮔﺮ ﺟﻮﺍﺩ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﺍﻋﺰﺍﻣﯽ ﺻﺪﺍﻭﺳﯿﻤﺎ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ
ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ هَسته ای بود :
* ﺍﮔﺮ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺑﺸﻪ، ﯾﻌﻨﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺷﺪﻩ !
* ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻧﺸﻪ، ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯ ﺍﺭﺯﺷﻬﺎﯼ ﺷﯿﺮﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ
ﺗﯿﻢ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﮐﻢ ﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺁﻓﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﻏﯿﺮﺗﺘﻮﻥ،
ﺁﻓﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﻣﻘﺎﻭﻣﺘﺘﻮﻥ، ﺁﻓﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﻇﺮﯾﻒ ﻭ ﺗﯿﻤﺶ !
* ﻭﺯﯾﺮ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ، ﺧﻮﺩﺵ ﻗﺒﻼ ﮐﺎﻧﺪﯾﺪﺍﯼ ﺭﯾﺎﺳﺖ
ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺭﯾﯿﺲ ﺣﻤﻬﻮﺭﯼ ﺭﻭ
ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ ﺭﯾﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﻭﺳﺖ
ﺩﺍﺷﺖ ﺑﺎﺷﻪ
* ﺣﺎﻻ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﻭ ﺑﯿﺴﺖ ﻭ ﺳﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻭ ﻧﻪ
ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺯ ﺁﻏﺎﺯ ﺩﻭﺭ ﺁﺧﺮ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﮔﺪﺷﺘﻪ، ﻧﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻻﻥ
ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﯿﻢ ﺷﺎﻧﺰﺩﻩ ﺭﻭﺯ !
* ﭘﻨﺞ ﺑﻪ ﻋﻼﻭﻩ ﯾﮏ، ﻫﻤﻮﻥ ﺳﻪ ﺑﻪ ﻋﻼﻭﻩ ﺳﻪ ﻫﺴﺖ !
* ﻇﺎﻫﺮﺍ ﮐﺎﺭ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﺎﻟﮑﻦ ﮔﺮﻩ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﻫﯿﭻ
ﻧﺸﺎﻧﯽ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ... ﺑﻠﻪ، ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺷﺪ !
* ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻓﺮﺩﺍ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻌﻨﯽ
ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ، ﻧﻪ ﺍﻻﻥ ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺯ ﺩﻭﺍﺯﺩﻩ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻭ
ﻣﺎ ﺗﻮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﻧﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ
* ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻣﻮﺵ ﻣﯿﺪﻭﻭﻧﻪ، ﻗﻄﻌﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ
ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﺳﺖ !
* ﺍﺷﺘﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻮﮔﺮﯾﻨﯽ ﺑﻮﺩ، ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍﯾﯿﺶ
ﻣﻮﮔﺮﯾﻨﯽ ﻫﻢ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯ ﺍﺷﺘﻮﻥ ﮐﻢ ﻧﺪﺍﺭﻩ !
* ﺗﺎ ﺳﺎﻋﺎﺗﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺟﻠﺴﻪ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﻇﺮﯾﻒ ﻭ ﺍﺷﺘﻮﻥ
ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻣﯿﺸﻪ ... ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﺷﺘﻮﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ، ﺑﺎ
ﻣﻮﮔﺮﯾﻨﯽ، ﺑﻠﻪ ﻋﺬﺭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎ ﻣﻮﮔﺮﯾﻨﯽ
* ﻓﻌﻼ ﺑﺎ ﻣﺪﺍﺩ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺗﺎ ﻣﻮﻗﻌﯿﮑﻪ
ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺭﺳﻤﺎ ﺍﻋﻼﻡ ﺑﺸﻪ !
* ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺍﻣﻀﺎ ﺷﺪ، ﺍﻣﻀﺎ ﺷﺪ، ﻧﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﻣﻀﺎ ﻧﺸﺪﻩ،
ﻫﻨﻮﺯ ﭼﻨﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﻮﻧﺪﻩ، ﮐﺮﯼ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻣﯿﺸﻪ، ﻧﻪ ﮐﺮﯼ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻧﺸﻮ ...، کری عصبانی نشو ...!!(sm2)(sm2)(sm2)
تمام خونه پر میشه از این تصویر رویایی
تماشا کن تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تنگه هرمز
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر هرمز درحال پوشیدن شلوار در اطاق پرو!!
به بعضیا هم باید گفت
این لاشی بازیت ذاتیه
یا رفتی کلاس ؟ !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موگرینی لباساشم مزخرفه بدبختی (sm25)(sm2)
با اون لباس هایی که میومد من گفتم توافق نمیشه!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز آمدم ، باز آمدم از پیش آن یار آمدم ... (sm181)
اینو کی خونده میلاد؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکیلا و چندتا از خواننده های سنتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار تب کنم آرزوی تورو که هذیونی بهتر بلد نیستم ... (sm181)
یا هیشکی یا تو ... (sm181)
عشق منی حالیت نبست
عمر منی حالیت نیست
همش میخوای بری ازم دل بکتی حالیت نیست (sm181)
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ .... ﻣﯿﺮﻡ ﺳﻤﺖ ِ ﭘﯿﺎﻧﻮ
.
.
.
.
.
.
.
.ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ ...... ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻡ ﻣﻴﺎﻡ تلگرام
فک.نکن چون توافق هسته اي شده تورو یادمون نیس
... ننت ویلیامز ( داور ایران - عراق )
سخن بزرگان /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Up ...
هنوز که پسرتم به دنیا نیومده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا من از اولش اعتقاد داشتم باید 2روز اخر هفته تعطیل باشیم 1روز کمِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سحر آخری کجایید پیداتون نیست؟ دارید استراحت میکنید که باز برید راهپیمایی؟ (sm70)
(sm10)(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خواب زیاد سردرد گرفتم (sm120)
هنوز زوده که بهتر شم (sm132)نقل قول:
همش خوابم دیگه وقت ندارم به خودکشی فکر کنم (sm2)
(sm29)هنوز جرئت نکردم حتی دانلود کنم، میترسم ب.رینه به حالم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دور و ور در عالم کابوس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی آخریم بگیریم بره پی کارش تا سال بعد (sm118)(sm120)
میگم کارگزینی بفرستت کنار دست شیرزاد کار یاد بگیری ها (sm2)نقل قول:
گوگولی ِ بابا (sm127)نقل قول:
پیر شدیم رفت (sm81)(sm50) البته منزل میگه اینطوری بیشتر شبیه باباها شدی (sm120)
ریش رو که میزنم ولی شقیقه چند تا سفید شده (sm81)البته کمه خدا کنه زیاد نشه (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ همه (sm120)
حالا که دیدم میخوان استیلی و عابدزاده رو ببرن کمیته اخلاق به خاطر عکس با استاد اندی ، گفتم مگه من چیم از اینا کمتره (sm2) اینا دارن به استاد اندی توهین میکنن (sm81) مگه عکس گرفتن با استاد جرمه (sm142)(sm120)
هر کی هم بگه این عکس فوتوشاپه نامرده نامرررررررررررررد (sm120) ( عکس های دیگر هم هست که اجازه انتشار ندارم درک کنین و تقاضا ندین (sm2) ) البته یکم تاریک بود سیاه افتادیم ، شما سفید ببینین (sm2)
یا حضرت مولانا ... (sm146)(sm45)
الکی میگــــــــــی (sm120) خواب که دوای سردردِ که (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت فکر خودکشی به سرت زد یادت بیاد که چنگیز گوش نداده داری میمیری (sm2)نقل قول:
هنوز زوده که بهتر شم (sm132)
همش خوابم دیگه وقت ندارم به خودکشی فکر کنم (sm2)
ترس ـت کاملا منطقیِ (sm2)نقل قول:
(sm29)هنوز جرئت نکردم حتی دانلود کنم، میترسم ب.رینه به حالم (sm2)
نمیدونم این روز آخری چرا تموم نمیشه لامصب صب یه عــــــــــالمه خوابیدم پاشدم میبینم 9:43ـس (sm138) باز با کلی تمرکز خوابیدم بیدار شدم میبینم تازه 12:59 (sm178) روزهای پیش زودتر از 3 بیدار نمیشدم (sm120)نقل قول:
همین دور و ور در عالم کابوس (sm120)
به سلامتی آخریم بگیریم بره پی کارش تا سال بعد (sm118)(sm120)
اذیت نکن دیگه گفتی ور دست خودت (sm172)نقل قول:
ببین منو:
(sm146)(sm146)(sm146)(sm146)(sm146)
پیش خودت دیگه باشه؟ (sm201)(sm2)(sm2)
حالا یه چیزی... من انقدر دوست دارم موهام سپید شه (sm120)نقل قول:
ولی متاسفانه یا خوشبختانه ژنتیکی موهامون مشکی مشکیِ (sm120)
پدربزرگم در سن 63 سالگی فوت کرد با موهای جو گندمی... عموم 57سالشه جوگندمی... بابام 52سالشه 4تا تار مو همین جلوی موهاش داره انگار هایلایت کرده ریشش چند سالیِ 3 4خط درمیون سپید شده (sm120)
هرکی هرچیزی رو که نداره واسش جذابِ (sm120)
(sm2)نقل قول:
اینو کی دیدی تو؟ (sm2) عکسهای دیگرت رو خصوصی بفرست واسم تا باور کنم فتوساپ نیست (sm2)
یا دکتر مهندس بابا اسی (sm146) (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
کیک ساندیسای خوبی میدن خو (sm2)نقل قول:
دیدی سیر میخوری بعد میخوابی موقع بیدار شدن حالتی بین سردرد و سرگیجه داری! منم همون وضعو دارم (sm120)نقل قول:
خداییش دلیل محکمیه واسه زنده موندن (sm2)
(sm2)
دلت بسوزه الان حسابی خوابم میاد، میخوابم تا دم افطار (sm70)(sm2)
آررررره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهواز یه بازار داره یه خیابون سرپوشیده... یکی از بستگان که روم نمیشه بگم کیِ متاسفانه فامیل ـمونِ رفته بود میگفت آبپاش گذاشته بودن آب میریختن رو سر و کله ـمون (sm2) فکــــــــــــــــ کن (sm2)
این خیابون:
نامرد مال کیو سیر خوردی خوابیدی؟ (sm2) یه دفه نشد مال مارو سیر بخوریا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن چنان دلیلی آوردم که فکرشم دیگه به سرت نزنه (sm2) حالا چنگیزم بیاد که سریع خبر از آلبوم بعدی میده (sm19)
همین الان قرص خوردی نه؟ روزه کله گنجشکی؟ (sm2)
(sm2)اصن بادیگارد خودم میزارمت مثه این فیلما (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
استاد با مرام و مهربونه (sm120)
فعلاً همینو داشته باش تا عکسای بعد (sm2)