فک کنم بازی بایرن بعد از گلی که میزنه نگا میکنم بهت میگم چند وقته ندیدمش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کنم بازی بایرن بعد از گلی که میزنه نگا میکنم بهت میگم چند وقته ندیدمش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بعد گل راموس گفته باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم نگا کنم کجا بوده یه ذره زدم جلو 3-0 شد(sm120)نقل قول:
زورگيري از زانتي با سلاح گرم(sm77)(sm120)
کاپيتان پيشين اينتر و تيم ملي آرژانتين مورد دستبرد مردان مسلح قرار گرفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاوير زانتي 40 ساله که به تازگي اعلام بازنشستگي کرده و به عنوان نايب رئيس اينتر انتخاب شده براي تعطيلات به کشورش برگشته بود که با دزدان مسلح روبرو شد.
زانتي و پدرش در منطقه بانفيلد سوار بر خودروي شخصيشان بودند که چند نفر جلوي آنها را ميگيرند و به زور اسلحه وادارشان مي کنند از ماشين پياده شوند و خودرو را به سرقت مي برند.
ظاهرا پليس به سرعت سارقان را دستگير کرده و حال زانتي و پدرش هم خوب است.
واحد صَفَر رئال واحد صفر مادرید سلم علی رئال مادرید هالا راموس هالا مودریچ هالا بیل هالا کریستیانو هالا مادرید(sm59)
(sm120)نقل قول:
این تیکه خیلی خوبه ...(sm120)نقل قول:
نویر(sm120)
بازی رئال اتلتیک دقیقه 97 یه تیکه بنزما رو نشون میده چه حرصی میخوره (sm120)نقل قول: