@ nasernew
داداش جواب شمارا اگه میده لطف کن ازش بپرس کنسل شده یا عقل افتاده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
@ nasernew
داداش جواب شمارا اگه میده لطف کن ازش بپرس کنسل شده یا عقل افتاده؟
من حاضرم شادمهر یکسال دیگه هیچ آهنگی نده ولی کارش با ایمین هیچوقت نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش شاید این سری خوب دربیاد
من نشنیده مطمئنم اینم هر چقد خوب باشه یه هفته بیشتر عمر نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا همینطوره... اگه قربانپور هم بسازه همینه... تا وقتی خودش نسازه آهنگاش ماندگاری ندارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد هیچکس مث خودش نمیتونه برای خودش کار بسازه مسلما قربانپورم مث خود شادمهر نمیشه اما برای شخص من 3 تا همکاری که با شادمهر داشته نسبت به پویان و پارسیان جذابیت بیشتری داشتهنقل قول:
امروز اهنگ «میترسم» روبعد چندوقت گوش میدادم،چیزی که به نظرم اومد این بود که این اهنگ مظلوم واقع شد بخاطر اینکه ویدیو نداشت و بی خبر اومد،اما واقعا اهنگ زیباییه و حقش ادا نشده..اصلا با کارای چرت و پرتی که از پارسیان و ایمن گرفته قابل مقایسه نیست وملودیش در سطح کارای خوب خود شادمهر بود.
من که ازش واقعا لذت میبرم،یه ملودی خوب،بدون تحریرای زیاد و الکی و تنظیم خوب.
بله منم همیشه گفتم ترجیح میدم قربانپور واسه شادمهر کار بسازه تا پویان و پارسیاننقل قول:
واسه قربانپور تاریخ انقضا خیلی بیشتری داره نسبت به پارسیان و ایمنینقل قول:
...Coming soon