civlhv nd,,ki(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
civlhv nd,,ki(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر كاري كردم تو پست قبلي فارسي نشد عجبا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیورپولی کثیف کجایی ...
زهرمار دیوونه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
گفته بودی که بیایم چو به جان آیی تو
من به جان آمدم اکنون تو چرا می نایی ...(sm181)
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
حوصله م سر رفته (sm81)
اولا من تبریزی نیستم ا.غ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما الان بیکارم باید به فکر جیب باشم سوما مادرزن خودمه دوست دارم (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکاری کنی من دوست دارم مامیییییییییییییییییییییی ییییییییییی(sm2)
چون میدونم دوست نداری من دست به جیب بشم نونم نمیارم اونم خودت بخر سفره پهن کن که مردم از گرسنگی دست پخت مادرزن یه چیز دیگه است(sm51)