امروز صبح رفتم پیدا نکردم هر چی گشتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز صبح رفتم پیدا نکردم هر چی گشتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت یک شد ! (sm172)
برم یه کتابی تزریق کنم ! (sm155)
امیر اشتباهی نقل گرفتی ! (sm120)
چرا ترانه ام به تو بال و پر به من قفس بده (sm50)
(sm27)
(sm50)
فصل 5 فرار از زندان داره ساخته میشه .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روی آب، او را برگرداندم این تهیه کننده در شرح مهاجرت ناتمام چاووشی از ایران گفت: دقیقا یادم است در جاده شمال در حال رانندگی بودم که محسن تماس گرفت و گفت روی آب است! شریفی افزود: در مسیر تهران به شمال حوالی آبعلی بودم که محسن تماس گرفت و گفت “عمو دارم می روم”. وی گویا قصد داشت از مرز دریایی از کشور خارج شود و من خودرو را کنار زده و ایستادم و گفتم همین الان برگرد. تهیه کننده “پری” مهرجویی و “ضیافت” کیمیایی خاطرنشان ساخت: انصافا محسن پسری بود که احترام بزرگترها را نگه می داشت و همین حرف من باعث شد که به کشور بازگردد و بعدتر مجوز هم بگیرد وگرنه شاید اگر آن تماس نبود وی الان ایران نبود و به بیان بهتر از روی آب، او را برگرداندم.
(sm2)
بنیامین زن هندی گرفته با هم بازی میکنن .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با با چقد از موزن مطلب میزنن ..
صفا رو خیلی دوس دارم .. (sm50)
(sm50)
(sm70)دیشب میخواستم بهش اشاره کنمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به حرف من شک داری الدنگ(sm39)
قالیو دیدم یاد خاطرات حاجی افتادم هیشکی برای من حاجی ریش طلا نمیشه عاشق شمردن گلهای قالی بود(sm172)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حسادتی مامانییییی(sm74) تو مادرزن چهارم ولی عزیز دوردونه من هستی تازه 2 روز پیش دعوتم کردی بیام چند ماه بمونم خونت(sm142)
این حرفها نزن این جماعت چشم بین فکر میکنن تو از ته دلت این حرفها میزنی نمیدونن که شوخی میکنی اینها قدرت شوخ طبی شما در سن ** سالگی دست کم گرفتن(sm120)
یره آلبوم آشفته بازار اوریجینالش موجوده ؟
اینا طلاس... من دیگه حرفی ندارم (sm50)
ویدئو جدید محسن چاوشی به نام تنهاترین منتشر شد
کدش چیهنقل قول:
(sm169)
(sm118)
وای شرمندم امیر جان دیدم فرمتش png یه باید کانورتش میکردم (sm25)
الان کم حجمش میکنم
از وقتی چشماتو رو من بستی ... (sm50)
مرورگر باز میکنم از هر گوشه تبلیغات و ابزار میزنه بیرون (sm178)
آخیش ! عقده های فرهنگیم باز شد ! (sm120)
حالا میرم برای قفل کردن . . . (sm50)
دیشب میخواستم بگم ابی نمیاد
شات میخوایین ؟ (sm2)(sm2)
عجب قضیه ای شده شات (sm2)
زلف به رخسار چو افشان کنی
حالت جمعی تو پریشان کنی ... (sm181)
تو هم رفتی سایت منافی عفت جون ِ جامعه ؟(sm120) انگار افکار شیطانی مَمِممِه همه جا متواتر گشته (sm120) مَمِممِه = مش حسین آقا ممه تیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا پایان سال وقت داری توبَه کنی(sm120)
(sm50)
حسن روحانی: از فضای تحریم یک فرد توانست دو میلیارد و ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار پول نفت و غیر نفت را تصاحب کند. حالا محکوم به اعدام شده است. اعدام که مشکلی را حل نمیکند. آنی که سوال مردم است این است که این دو میلیارد هفتصد میلیون دلار کجا رفته؟
چه کسانی حمایت کرده اند؟
چه کسانی توانستند این فضا را به وجود آوردند که او بتواند این همه اموال را در اختیار بگیرد؟
خواست مردم این است که بفهمند چگونه و با اجازه چه کسی توانست نفت بفروشد؟ چرا به اون اجازه دادند؟
خداحافظی تلخ در قسمت 23 شهرزاد
از عذاب باتو بودن در سکوت خود خرابم(sm50)
بودن اینجا که منم
مرگ بی چون و چراست
(sm50)
هوای داشتن باز بی قرارم کرده
فکر دیدنت بازم چشم انتظارم کرده
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول البوم و تک اهنگای jusitn timberlake رو داری ایتونزش؟ (sm127)