این دختر ساکته تو واکینگ دد خیلی موزی میزنه یه داستانی داره حالا ببینید
نمایش نسخه قابل چاپ
این دختر ساکته تو واکینگ دد خیلی موزی میزنه یه داستانی داره حالا ببینید
دوستان یکم صبر کنید زیرنویس انگلیسیش کمی دیر تر منتشر شد به خاطر همین با تاخیر زیرنویس فارسی منتشر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
یه جور میگه انگار محسن بیدبیمجنون نخونده (sm70)
تیتراژ خون عزت تی وی خواجه بود و لهراسبی (sm120) حالا که عزت رفته شاید اوضاع بر وفق مراد بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز سریال نیومده میگن مزخرفه .. عجب !! (sm54)
(sm120)من کی با اونا مقایسه کردم گفتم بخوان برای اهداف خودشون خوب خرج میکنن مایه میذارن وقتی ندیدم چجور میتونم بگم مث اوناس
نسخه ۷۲۰رو داری ؟ همه جا ۴۸۰ مگه هفتصد زود تر نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خوب دیگه پس اینم از این سریال ، بریم سراغ سریال بعدی (sm2)
فقط اینو بدوننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد رضا شفیعی = مزخرف (sm120)
دلنوازان و فاصله ها و ...(sm3)