دارمش (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداری کیفیت خوبش رو من پیدا نمیکنم فول البومشو کیفیتاشون شخمیه
نمایش نسخه قابل چاپ
دارمش (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداری کیفیت خوبش رو من پیدا نمیکنم فول البومشو کیفیتاشون شخمیه
اوکی مرسی(sm93)نقل قول:
download on itunes رو میزنم میره تو ایتونز اونجا پولیه، اون یکی هم لود نمیشه مشکل داره برا تو هم ؟ (sm1)
ویدئو ابی از کدوم آهنگه
روزبه نعمت الهی (sm19)
بدم به تو یا به سایت ؟ چجوری لینکشو در میاری ؟ اخه زیاده بدم همشونقل قول:
هروز دارم گوش میدم عالیه(sm50)بهترین آلبوم تو سال 91نقل قول:
سلام امت
از آلبوم خبری نیس
جام حذفی هم داره میپره لیگم که پرید.احتمالا امسال دیگه از شر ونگر راحت شیم.(sm59)
وای چه حالی میده اگه سیمئونه بیاد(sm88)
(sm98)
قرار بود 24 که چیتو شد 23 فردا شهادت نیست مگه؟.یا فردا تموم میشه؟
الکی بیدار نمونیم.یا اگه تو سریال باشه.امکان داره امشب لو بره؟
ای با و ا (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به جون خودم تازه ویندوز نصب کردم فقط چندتا نرم افزار دانلود کردم (sm120)
تو یه روستایی یه مردی بود که دار و ندارش یه اسب بود . باهاش کار میکرد
آقا میزنه اسب فرار میکنه مردم میان پیشش میگن بیچاره شدی تنها سرمایه ات رفت مرد گفت "شاید آره شایدم نه"
فرداش اسبه میاد با 5 تا مادیون سفید باز مردم میان دورش جمع میشن میگن تو خوشبخت ترینی تو ثروت ترینی مرد میگه "شاید آره شایدم نه"
بعد یه مدت پسرش حوس میکنه اسب سواری کنه بره یه چرخی بزنه آقا از اسبه میفته زمین و فلج میشه
باز مردم میان دورش میگن بدبخت شدی بیچاره شدی تنها شدی پسرت فلج شد مرد میگه "شاید آره شایدم نه"
آقا چند وقت بعدش اونجا اطراف روستا یه معدن میزنن همه جوونا میرن اونجا کار میکنن میزنه معدن میریزه همه میمیرن غیر از جوون یارو
باز همه مردم دور و ورش جمع میشن میگن جوون ما همه مُردن جوون تو زنده ست چقدر خوشانسی تو چقدر خوشبختی مرد میگه "شاید آره شایدم نه"
میدونی چرا به حرف مردم توجه نکرد ؟! چون امیدش به خدا بود ! (sm74)
همیشه یادت باشه تاریک ترین لحظه شب قبل از طلوع خورشیده پس اگه گیری تو کارته کافیه دستتو به زانو بزنی و بگی " یا علـــــــــــی"
(sm50)
(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کافری دیگه باهات حرف نمیزنم(sm2)شعر شاهینم نذار(sm2)چهره واقیت با این داستان معلوم شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند اون حلقتو ممد نوبری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ریدم تو این شرکتای ایرانی بی پدرا معلوم نیست چطور میزنن رو سیدی اینارو (sm3)
فک کنم خودشون نسخه ام پی تری رو زدن روی سیدی صوتی 5 تا از تراکاش همین گوه بازیارو داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کنار تو قدم میزدم و دور و برم
چشم ها پر خون شد قرنیه ها ریخت به هم ...(sm50)
(sm50)
چه خبر ؟ (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که تهران هستن میشه یه پرس و جو بکنید ببینید پروفسور رحیم رحمان زاده چه روزهایی میاد ایراان و مریض میبینه ؟
(sm2)
(sm2) روزای سه شنبه و 4 شنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب های جمعه هر هفته حتما میاد (sm120)
کسشر تلاوت نکن اعصاب ندارم یا می دونی و میگی یا خف بگیر زر نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو حلقت دارم میگم 3 شنبه و 4 شنبه (sm70)
کارت کشید به ارتوپد
یه مدت که تهران بودم میدونستم تو همین 2 روز هفته میاد البته خیلی وقته که دیگه اطلاع ندارم (sm120)رفت تو اون مغزت یا دوباره بگم
(sm59)نقل قول:
شماره ای آدرسی چیزی داری؟؟
باید برم پرونده پزشکی رو پیدا کنم آدرسشو برات دربیارم که فعلا حوصله ندارم نمیدونم کجا افتادهنقل قول:
آخ دمت گرم اگه پیدا کنی خیلی خوب میشه (sm176)نقل قول:
بیمارستان بود یا مطب داشت ؟؟؟
شب های جمعه چندبار رفتی پیشش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیمارستان اسمش یادم رفته هفته ای بیشتر از 2 مریض معاجه نمیکرد الان فک کنم آلمان باشهنقل قول:
تا فردا بعدازظهر میگردم پیدا شد بت میگم اگرم پیدا نشد خودت دست به کار شو (sm120)
آفرین پسرم دقیقا تو سایتا هم نوشته بود هفته ای دو مریض بیشتر نمیبینه ! شما نهایت سعی و تلاشت رو بکن پیداش کنی عزیزم ! (sm59)(sm176) بابت پست قبلیمم شیکر خوردم ببخشید فک کردم ایسگا کردی (sm2)نقل قول:
کسی آلمانی بلد نیست ؟ شمارشو تو آلمان گرفتم منشی تلفنی داشت چرت و پرت میگفت (sm2)
همشو تکذیب میکنم مردک کذاب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیست مثل خودت ناترینگ میزنه(sm120)
(sm2)