لحظه ای نگشته رها خاطرم زِ خاطره ها
نمایش نسخه قابل چاپ
لحظه ای نگشته رها خاطرم زِ خاطره ها
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال نداری انگار ؟ منم ندارم (sm9)بعضی روزا خیلی بد میگذرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال یه سال به عمر آدم اضافه میشه و هیچ .....هر سال که میره جلو آدم یه سال شکسته تر میشه ....هر سال بدتر از پارسال (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 فروردین میرم تو 27 و هیچ که هیچ .... (sm74)
بَس که دل صبورم روزُ شبُ شمرده
روزُ شب تکراری حوصلمو سَر برده
دقیقا" وصف حال منه ... (sm50)
نسل سوخته که میگن به ما سری ها میگن. منم متولد 69 هستم الان به قول خودت هیچ هیچ هیچم نه کاری نه ... خدا عاقبتمونو به خیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمک مرا و قی شو شعر در رگی که
شکنجه شو در هیبت سگی که
گناه شو از عدم هبوط کن
به ظلع چندم جهان سقوط کن
کراوات این پنگوئن را جر بده
کنار این گاو محترم قر بده
به هرچه استخوان ست تر بزن
موی بور مق** ملکه را فر بده
درخت شو دول سبز تکسیم ترکیه
تفنگ گریه شو جگر های سوریه
به لختی چشمت به تلخی بادام
تجاوز به رویای تو در ویتنام
غول رودس عمو سام را هو بکن
دفاع از حقوق انسان را وتو بکن
شهید کن خودت را با ترامادول
دوباره اشتباه کن با ترامادول
دوباره تباه شو با ترامادول
سیاه شو سیاه شو با ترامادول
باز با من اشتباه کن
زندگی خود را تباه کن
باز با تو اشتباه می کنیم زندگی خود را تباه می کنیم
درخت روی دار و شکفته قنداق ها
سیاست طویله ی قرمساق ها
به انگشت شاهزاده ها را بگند
به من به تو به او به ما به ایشان بخند
برین به فلسفه ،هنر به هر چه بود و هست و نیست
برین به دین برین بدین نگو نپرس چند
زنم را حراج کن به نام مام میهن
زنت را بده به من تو شاتت را بزن
برو کار می نکن بپرس چیست کار
بفاک رفته را حرف مفتیست کار
بکش عصا از زیر مغز این چلاق ها
بخور بکن بخواب در کنار این الاغ ها
(sm128)
با یه چاقو توی کتفم میگذرونم زندگی رو ... (sm50)
(sm2)
69 بودی دیگه نه ؟ 27 که نمیشی 26 میشینقل قول:
بفاک رفته را حرف مفتیست کار(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)
ارهنقل قول:
(sm2)برین به دین بریـــــــــــــــن بدیــــــــــــــــــن (sm30)نقل قول:
چه پیانو باحالی میزنه . ببینشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدا مُردم از خنده اینا رو از کدوم قبرستونی کپی میکنی (sm30)نقل قول:
حسام الدین سراج آلبوم دل آرا ... (sm181)
متن آهنگ عمو شاهین تشریف دارهنقل قول:
میدونم اون که دوسم داشت واسه من یه بیقراره باهمون خاطره هامون سُر رام چشم انتظاره میدونم اونکه دوسم داشت ...نقل قول:
اینو داره میزنه (sm118)
سیاست طویله قرمساق ها (sm2) این آهنگ خیلی معروفه ترامادول شاهین نجفی که پس از آن فروش ترامادول در داروخانه مجاز اعلام شد (sm2)نقل قول:
اینو هر چی گشتم پیدا نکردم خودم تایپ کردم (sm120)
اوه یس پس بگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی برادر دینی (sm2)نقل قول:
آهنگ هر شب فوق العاده ست حتما گوش بده (sm50)
یادش بخیر بچه بودم گیر دادم به خونه که اینو برام بخرن از ریشاش خوش اومده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm118)
تراک اولشم ویران کننده ست اونم گوش بده (sm178)
کوچه ای بن بست از
شرمِ تهرانِ توام
ریه ها را وا کن
دودِ قلیانِ توام
من نگهبانِ توام
ترسِ چشمانِ توام
بغضِ مهمانِ توام
آبروداری کن...
آبروداری کن
خون بباران در من
ای سرابِ سرخِ
یک بیابان در من...
گروه " عجم " هم جلوی ارشاد خم شد . . . (sm172)
چه بهتر ! بذار با " زغال چی " هاشون " استمناع " فرهنگی بکنن ! (sm50)
(sm50)
گل باغ بی بر و بی برگ من ..
این شعر یاغی واس آهنگ مسلخ ..
شوخی کردم مصطفی جان ، مَصِففِه ی خودمی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی یکی پاک کن درست میشه ، البته اول ببین از افزونه مفزونه ای چیزی نباشه
(sm74) نامرد نمک نشناس دیگه ازم نقل نگیر (sm27) 7 صبح (sm81)الهی الان خواب بد ببینی تو یه بیابون تشنه لب دنبال ممه (sm120) من میدویدمو ممه میگرخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس که قربونش برم (sm19) یه آهنگ آماده کردم براش که مطابق معمول از آهنگ آمنه ی استاد اندی وام گرفتم خواهشاً با همون ملودی ریتم و تحریر بخونین(sm120)
آخ ننه آی ننه رئیسم منو میزنه
آخ ننه آخ ننه ، شیکمشم گُندههههههه
جونم تو دستش آتیش گرفته
اضافه کار نمیده ، غر هم میزنه
حالا همه جونوم : جونم تو دستش ، آها جونوم ، عاهتیش گرفته
اینقد میخورههههه ، داره میتِرکههههه
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکلک سیگار : 10 هزار تا
تاپیک فسیل : هزار تا
تاپیک خیلی فسیل : دو هزار و 112
(sm2)
- (sm2)
EndSale94ShahrzAd22paRT
الخبرَ العاجل فِی الموسقیَه لس آنجلسیَه :
تور جهانی آلبوم سلام هنگامه برای تابستان 2016 قطعی شده و قبل از تابستان شاهد ریلیز آلبوم خواهیم بود
فی امان الله
هاتی جون ! این پروفسور ما چی شد ؟؟(sm59)
آن که بی باده کند جان مرا مست کجاست ... (sm50)(sm50)
پست اول اپدیت نمیشه ؟
الان مصاحبه های ماهنامه تجربه و فرهیختگان رو صفحه اول بذارید