نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدم ! (sm74)
بلی !؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدم ! (sm74)
بلی !؟ (sm50)
نقل قول:
هنوز توی تحریمم (sm81)
اگه آلبوم خاصی رو اسکن کاور می خوای بگو می رم بیرون می گیرم ! (sm51)
مو هایِ طیبه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ماریم شدید شده (sm81)
یکی دو نخ مار بیاره (sm178)
آلبومای شجریان رو میخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ها چطورین(sm70)
بزار دربیارم همین الان بم تجاوز کن دیگه حقمه گلای قالی رو بشمارم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان تو گفتم یه ساعت میخوابم بعدش میرم دیگه (sm81) رفتم تو خواب غروبم بیدار شدم حوصله نداشتم از خونه نزدم بیرون یادمم نبود (sm51)
الان که پست دادی افتاد یادم (sm74)
شب جمعه م هست چه بهتر (sm2)(sm30)
ما توی خونه ظریف نداریم که مذاکرات برد برد بشه (sm81)
در نهایت به من تجاوز میشه (sm172)