3 ساعت پشت سر هم آهنگ نعمت الهی پلی شده (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
3 ساعت پشت سر هم آهنگ نعمت الهی پلی شده (sm59)
(sm19)
(sm74) این الان بغض از سر شادیِ زیادِ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری:بعد از مدت ها ، كار جديد با دوست خوبم محسن چاوشي كه بزودي ميشنويد (sm50)
به به مبارکه (sm59)
کنسرت قربانی بیپ تونز گذاشته 7200
اینا مگه تو لندن نبودن مگه تو شبکه ی مبتذل من و تو نیومده بودن مگه تو سفره خونه های لندن زغالچی رو نخونده بودن
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنام صفوی هم آهنگش اومد
هادی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان من یجوری پیدا کن بیمارستانی که این پروفسوره میره (sm81)
مگه عمل نکردی ؟ خب برو از دکتر ارتوپدت بپرس اون میتونه کمکت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا انقد تفاوت هست تو جم ویدئو فرزاد فرزین موسیقی ما و باران
اونجا 2 برابره
تلگرامش ففر گذاشته 300 مگ رو رد کرده ..
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکلی برا مرورگر موزیلا واسم پیش اومده خیلی عجیبه تا حالا ندیدم چنین چیزی .. (sm77)
(sm2) بعد از ظهری زیاد ور رفتم باهاش بنده خدا مخش گوزید ..
خیلی خوب میشه قبل عید بدن بیرون کار رو موزن و شهاب ..
یاد لباس نو زنده بشه ..
(sm50)
عکس صدف رو دیدین شی شی گذاشته .. (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخیش با این روش سریعتر عکس رو میشه کشید بیرون از اینستا .. (sm59)
. استعفای علی رهبری از رهبری ارکستر سمفونیک
حضور سالار عقیلی در شبکه «من و تو» و حاشیههایش
لغو کنسرت کاوه یغمایی در جشنواره موسیقی فجر
استقبال از ترانههای چاوشی در سریال «شهرزاد»
حاشیههای بیشمار خانه موسیقی و منتقداناش
موج لغو کنسرتها در تهران و شهرستانها
همکاری ارتش با امیر مقصودلو در تولید یک نماهنگ
انتشار رسمی اولین آلبوم رپ مجاز
ممنوعالفعالیتی خوانندگان به دلیل همکاری با رادیو جوان
راهاندازی ارکستر ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی
سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر و حاشیههایش
انتشار دو آلبوم از مرتضی پاشایی پس از درگذشتش
اعلام خبر انتشار آلبومهای موسیقی از اخبار تلویزیون
فراگیر شدن مسابقههای استعدادیابی در داخل
آتشسوزی تالار کشور، بزرگترین سالن کنسرت ایران
42%
20:30 آهنگ همخواب رو پخش کرده ..
شاید دلیلش اون کچل باشه ..
رفتن ترکوندن از 40 رسید به 80 درصد .. :l
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
کلیپ ففر چه زد و خوردی داره (sm2)
عزیزم شما نمی دونی قضیه چیه ! بگرد فقط بگرد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا خودم عملت بکنم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گل های سرخ بی صاحب چه خوب ، چه خوب ... (sm50)
(sm111)
کاور سعید مدرس (sm120)
اینارو اضافه کن قشنگه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو جاده عشق تو افتاده دلم
بخوای نخوای تن به سفر داده دلم
استقبال از ترانههای چاوشی در سریال «شهرزاد»
87%
با اینکه ربطی به آهنگ نداشت ولی کار برادران بوشهری خیلی خوب بودنقل قول:
گر سوختنم باید افروختنم باید (sm88)
(sm50)
هوای روی تو دارم نمیگذارندم ... (sm81)