عجب مدیر محبوبی گفت دلم گرفته ده تا جواب دادن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب مدیر محبوبی گفت دلم گرفته ده تا جواب دادن(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدفوع گاو بجوشون سر بکش (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)یا خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن گریه نکن خاتون هم گریز من برای این دربه در بی سرزمین گریه نکن (sm50)
بچا مبارکه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب والله ما هم نوشتیم دلمون گرفته نه چیز دیگه ،یه نفر نیومد بگه دردت چیه،حالا این بنده خدا نوشته دلم گرفته شونصد نفر واسش راه کار گذاشتن،عاقا منم الان دلم گرفته
نظرسنجی :
اونایی که میگن من زیاد اسپم میدم و حرف میزنم دستاشون بالا(sm2)
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکریم بیا ی سر گل نرگس یبار ببینیمت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]