ما ذوب در استادیم ولی نا امیدمون نکنه امسال مهم جام نیست البته برا من(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما ذوب در استادیم ولی نا امیدمون نکنه امسال مهم جام نیست البته برا من(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کيروش: بهترين راهکارها را انتخاب کرديم
سرمربي تيم ملي ايران گفت: تمام برنامههاي ليگ، تيم ملي و جام حذفي براي فصل 2014-2015 را بررسي و بهترين راهکارها را انتخاب کرديم.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلوس کيروش در نشست خبري پس از جلسه با مسئولان فدراسيون و سازمان ليگ اظهار داشت: امروز جلسهاي را پشت سر گذاشتيم که در آن تمام برنامههاي ليگ، تيم ملي و جام حذفي براي فصل 2014-2015 را بررسي و بهترين راهکارها را انتخاب کرديم.
به نقل از تسنيم، وي افزود: طبق تجربه 3 سال گذشته به نتايجي رسيديم که تاج آنها را اعلام ميکند و من از زحمات تاج و بهروان براي همکاري در اين زمينه تشکر ميکنم.
کيروش خاطرنشان کرد: تا 31 جولاي (9 مرداد) با فدراسيون قرارداد دارم و فقط اين را مي توانم بگويم که برنامه هاي ليگ را بررسي کرديم و به نتايج خوبي رسيديم.
سرمربي تيم ملي گفت: برنامههاي تيم ملي براي جام ملتهاي 2015 آسيا مورد بررسي قرار گرفت و اکنون فقط اين را ميتوانم بگويم.
رومن دیگه طاقت نداره جام میخواد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیالتون راحت امسال اتفاقات متقاوتی رو شاهد خواهید بود (sm120)
- (sm120)
BBC : آرسنال تقریبا کار خرید بالوتلی را با مبلغ 15.8 میلیون یورو به اتمام رسانده.(sm25)
گزینه جانشیتی بالوتلی در میلان از سوی BBC جکسون مارتینز فوروارد کلمبیایی پورتو اعلام شده است.
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از خرید بالوتلی حمایت میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلان(sm89)
بپره روش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه بخور یووه ای (sm3)