ایشان امیرالمومنین هستن ، ردای سبز خلافت رو نمیبینی مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشان امیرالمومنین هستن ، ردای سبز خلافت رو نمیبینی مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار اینجا گفتم گشنمه همه گفتن بیا بخورش (sm120)بچه ها اینجا ارادت خاصی به من دارن (sm120)نقل قول:
نمیدونستم حاتمی کیا و کیارستمی زدن به تیپ هم(sm29)
تاپیک بزن تا نابود بشن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه این(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاتمی کیا حسابی زده به بیراه....حیف حیف حیف! خودشِ داره نابود میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیارستمی هم که از همون اول تو بیراهه بود (sm120)
میره لیورپول استرلینگ میاد رئال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نه دیداری
نههه دیداری
نه دستی از سر یارییی.
باید ببینی(sm120) قابل توضیح دادن نیست(sm120)نقل قول:
روچشم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت تموم شد ؟