آخه اینم شعر شد (sm2) در میخانه ببستند خدایا مپسندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه اینم شعر شد (sm2) در میخانه ببستند خدایا مپسندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در میخانه ببستند خدایا مپسندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که در خانه تزویر و ریا بگشایند
(sm132)
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیه بیه
الی شورت صورتی من کوش (sm74)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هنوز عشق منی مثل همیشه
دل از خوبُ بَدت خسته نمیشه
(sm50)
مردک خراب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فقط ول میگردی تو شرکت.. نشونش همین ضررهای چند ساله چرخ اقتصادی کشور(sm2)
(sm50)
لینک قسمتا 21 و 22 شهرزادو میدید
سایت ممر م که باز نمیشه
پارتي ميكس ٢
فردا
میرفتی تو قسمت کامینگ سون اعلام میکردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ " عطر تو " کاوه آفاق ملودیش خیلی به ذهنم آشناست ولی هرچی فگر میکنم نمیدونم کاور کدوم آهنگه (sm178)
کسی میدونه بگه روشن بشیم (sm176)
تکیه بر این جهان مکن (sm50)
خبر جدید از آلبوم نیست ؟؟؟ (sm176) فروردین میاد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیاد حالاها (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم کاور باشه ملودیش رو آراد آریا گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار دگر چنان مکن (sm1)(sm74)
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی خیلی آشناس به ذهنم خصوصا از شروع آهنگ تا دقیقه یکنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کاورشم چیزی ننوشته
با گریه هیچ دردی از ما دوا نمیشه (sm50)
- (sm50)
نه بابا حس و حاله كامينگ سون نيست(sm2)
ولي خيلي ميكسه خوبي شده.بيشتره تركاش ماله همين موزيكاييه كه تو اين چندروزه اومده.اين قيصري هم كه امروز اومد كردمش اينترو
بیچاره رفیقت دیگه دختر نمیره مغازش (sm2)مردم ممه هاشونو دوست دارن از تو کوچه پیدا نکردن که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً از زمانی که من اومدم تحریما شروع شد هر سال ضرر (sm2) امسالم به طرز فجیعی و بی سابقه ای ضرر دادیم (sm2)
یه چیزی رو توجه کردی ؟! من 7 صبح نقل میگیرم تو 12 شب جواب میدی (sm2) نمیفهم الان شبه یا روز (sm74)
بهم بگو که حقمه
بهم بگو شکستمه
(sm50)
اسفند 95؟ (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا کی میاد سجاد؟!
(sm120)حی علی خیر العمل
(sm2)
(sm120)البوم داریوش ایران پسندیدم
Mehrzad Esfahanpoor - Zire Chatre Baroon
(sm50)قرض قرار چای و قلیان را (sm25)
(sm98)اشترم همین شد 25 تومن پیاده شدم این قربانی بیپ تونز چه کیفیتیه چون دی وی دیش ناینه میشه اچ دی کشید بیرون مث سیمرغ دارم ریپ میکنم الان (sm118)
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دهنتون سرویس
الی (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یک هفته س فیس بوک نرفتم ..
https وا نمیشه ..
(sm74)