دختران شهر
به روستا فکر می کنند
دختران روستا
در آرزوی شهر می میرند
مردان کوچک
به آسایش مردان بزرگ فکر می کنند
مردان بزرگ
در آرزوی آرامش مردان کوچک
می میرند
کدام پل
در کجای جهان
شکسته است
که هیچکس به خانه اش نمی رسد ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دختران شهر
به روستا فکر می کنند
دختران روستا
در آرزوی شهر می میرند
مردان کوچک
به آسایش مردان بزرگ فکر می کنند
مردان بزرگ
در آرزوی آرامش مردان کوچک
می میرند
کدام پل
در کجای جهان
شکسته است
که هیچکس به خانه اش نمی رسد ... (sm50)
- (sm50)
سلام دوستان می دونید دلیل اینکه من به تاپیک دانلود آلبوم ها 320 دسترسی ندارم چیه ! ؟
نمیفرستی برام ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
به خدا فعلا وقت نمیکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عید تا امروز نت م قط بود امروز وصلش کردم 200 هزار تومان قبض تلفن اومده بود (sm54) دلم واست تنگ شده بود شدید (sm19)
(sm19)نقل قول:
سلام خوبی داداش ؟ من سرعتم خیلی پایینه اگه دیدی یه وقت نقل نزدم یا دیر ج دادم بدون عمدا نبوده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ؟ دل منم تنگ شده بود برات عزیز (sm51)
فک نکنم بدهی تلفن به نت ربطی داشته باشه الان خط تلفن ما بدهی داره ولی اینترنت ماه به ماه شارژ میکنم