(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر مهندس مدیونی اگه اسم بچه ات رو نزاری اندی (sm120)
نقل قول:
منم بدم نمیاد ولی پیر نشون میده آدمو (sm120)منم از پیری بدم میاد (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندی ابن الاسی
خودتو لو دادیا (sm2) پس تو اونو سیر میخوری به این وضع دچار میشی (sm2) من منظورم Garlic بود که میخورم اینجوری میشم (sm59)نقل قول:
نه دیشب 11 شب (sm70) ولی هی میخوابم هی پا میشم (sm120)
حالا ببین چهارشنبه میترکونه استاد (sm50)(sm120) فک کنم تنباکو کم بیاری (sm2)تا میتونی تنباکو و ذغال انبار کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم تو اون لحظه ای که دارم شاهکار استاد رو گوش میدم تو افق محو شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همینطوری هم تو افق محوی خودت خبر نداری(sm10)(sm2)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنمای شمس مفخر تبریز رو ز شرق
من هدهدم حضور سلیمانم آرزوست
والا من از شعر معر سر در نمیارم (sm120) ولی همون (sm2)نقل قول:
بلا ای بلا دختر مردم بلا ای بلا بوی گل گندمنقل قول:
این یکی قابل فهم تر شد
والله که شهر بیتو مرا حبس میشود
آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست
چه جورم (sm2)نقل قول:
(sm2)قول میدم کارمند خوبی باشم برات فقط منو نفرست پیش شیرزاد (sm81)نقل قول:
برای استاد: تو گل بندری آره آره والا (sm127)(sm2)نقل قول:
خصوصی بفرست قول میدم انتظار عمومی نکنم (sm2)
(sm120)نقل قول:
خوبه که... ریش سپید مجلس میشی... همه بهت احترام میذارن... جلوت خم و راست میشن (sm120)نقل قول:
تو گفتی وقتی که سیـــــــر میخوری میخوابی با سردرد و سرگیجه بیدار میشی من که کلا مشکلم کم خوابیِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ecuـت نسوزه انقدر خواب و بیدار میشی (sm120)
به محض اینکه خطایی ازت سر بزنه میری ور دست شیرزاد (sm2)نقل قول:
حالا فعلاً عمومی رو داشته باش تا خصوصی بیاد (sm2)
ریش سفید ِ مجلس : دکتر منهدس اسی بزن زنگو (sm2)
باشه باشه من غلط بکنم (sm81)(sm2)نقل قول:
وعده سر خرمن؟ خب بفرست دیگه تعلل جایز نیست (sm2)
چرا این "بابا" ـشُ جا میندازی؟ مهمِ که من میگم خب... ریش سپید تاپیک دکتر مهندس بابا اسی (sm146)دیلینگ دیلینگ (sm2)
وعده سر ِ جالیز (sm2)باید اجازه بگیرم ریلیز کنم (sm2)نقل قول:
اصن جناب آقای دکتر مهندس بابا اسی (sm120) چقد خودمو تحویل گرفتم (sm2)
هَنوز مُنتَظِری بیاد و یارِ تو شه
بَهارِ تو مُرده دِلِت چِقَدر خوشه
(sm81)
اجازه از منزل خودت یا از منزل استاد بانو شانی؟ (sm2)نقل قول:
نکنه شوهر عمه ت بوده؟؟؟؟(sm2)نقل قول:
اینروزها پرم از نقطه چینهای مبهمی که هیچکدامشان خیال پرشدن ندارند!
هی می نویسم و نقطه سر خط...
قرار نیست که کسی بیاید واین نقطه ها را بردارد و برسد به خط ممتد تنهایی من ...
دلخوشی اینروزهای من چشمهای نگران مادر و دل دلهای بزرگ همیشگی اش برای غربت جاخوش کرده در تقویم نگاهم است
و باغچه ی حیاطمان که هر از گاهی اغوش میشود برای گریه هایی که فرسوده گیشان خاطر خدا وخاطره را هم می آزرد.
اما دلم خیال خالی شدن ندارد انگار...
و اینروزها دلگیرم از خودم...
از اینهمه مچاله گی که به در و دیوار هم میزنی نمی توانی قایمش کنی
و ماسکی که به صورتت زده ای اصلا به تو نمی اید
و گوجه های سبز هم فریب خنده های کوچک ساختگی ات را نمی خورند!!!
مثل یک کاغذ نازک شده ای و هی تا میخوری
ونگرانی که شاید برای همیشه مچاله بمانی و نتوانی لبخند یاس و بابونه را در هیاهوی پیله و پروانه ببینی...
دنبال یک جای امنی که بروی و برای یک ماه سکوت وستاره ،گم شوی
حتی از خودت که حتی دست خودت هم به خودت نرسد
اما پیدایش نمی کنی و مثل فرفره فقط میچرخی!!
دور خودت... دور تکرار تمام تکراری هایی که عذابت میدهند و...
می شنوی صدای دست و پا زدنم را خدا؟
نای برداشتن یک قدم را هم ندارم.
دارم بد میشوم ،نه؟
نگذار فرشته گی ام خاموش شود...
محض خاطر خودم... خودت...
بگذار که دوباره لبهایم روی ماهت را حس کند.
خواب را دوست ندارم دیگر...
بزن پشت گردنم که بیدار شوم!!!
پروردگارا :
هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر.
هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر.
هنگامی که مقامم دادی،
تواضعم رانگیر.
انگاه که تواضعم دادی ،
عزتم رانگیر.
وقتی قدرتم دادی ،
عفوم رانگیر .
هنگامی تندرستی ام دادی،
ایمانم رانگیر . و آنگاه که فراموشت کردم ، فراموشم مکن،
آمین یا رب العالمین عید سعید فطر مبارک
هنوز هستند پسرانی که بوی مردانگی می دهند
در دستانشان عزت یک مرد واقعی لمس می شود اهل ناموس بازی نیستند!می شود روی حرف و قول هایشان حساب کرد. هنوز هم هستند دخترانی که تنشان بوی محبت خالص میدهد بکرند ،نابند،لمس نشده اندآری ، هنوز هم هستند !
هنوز آدم هایی از جنس فرشته پیدا می شودند / هستند ! نادرند ! کمیاب اند ! اما هستند ...
هوا چه ابری شده ... نکنه اینا امشب نتونن ماه رو ببینن و بگن ماه رویت نشده و ادامه بدین ؟؟؟
ادامه میدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمد هزار تیر تو بر جسم چاک چاک
یک تیر شد خطا و شدم باعث هلاکگر یار یاورم بود از آسمان چه بیم
گر دوست مهربان بود از دشمنان چه باکاشکم ز بیم هجر تو هر روز تا سمک
آهم ز دست خوی تو هر شام تا سماکبازش مگر حیات دهد لطف شهریار
اکنون که گشت رشحه ز جور فلک هلاکمحمود پادشاه که در روزگار او
از نوک ناوکش شده خفتان چرخ چاک (sm27)
من دیشب رو فطر اعلام کردم ... مریدان من امروز رو روزه نگرفتننقل قول:
منم یکی از اون مریداتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم بگم موهاش که خوب بود ، یادم اومد موهاش جلوی موهای تو باید لنگ بندازه (sm70)
(sm127)نقل قول:
الان چی بهتر شدی یا بازم زوده؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مگه اینکه تو خواب راه بری یه بلایی سر خودت بیاری (sm70)
آرزومندم زودتر بهتر تر بشی (sm127)
شووَر عمه ـم که خودتی عزیزم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعای روز سیام ماه مبارک رمضان: خدایا، مرسی که تموم شد.
خدایا، اگه صلاح میدونی تمومش کن (sm2)نقل قول:
من مطمئنم اگه یه روزی هم بخوان درباره کوروش بزرگ یه چیزی پشت کتابا بنویسن مینویسن : او در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود
اگه محسن رضایی رییس جمهور بود الان باید نفری پنجاه تا اسیر امریکایی به جای فطریه به دولت میدادیم
این دفعه یکی بگه بمب اتم دارید میگم پاشید برید باباکــ.سخلاما حتی تلسکوپ نداریم ماه رو ببینیم
الان تو موهای اتی رو از کجا دیدی ؟؟؟؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پس من نبودم(sm2)نقل قول:
چیزی نگفتم اما تو خودم سر رفتم یه شب که خواب بود پاشدم در رفتم....(sm47)