خیـــــــــلی وقته دانیال پیداش نیس (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیـــــــــلی وقته دانیال پیداش نیس (sm50)
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (21 کاربران و 30 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگ شده واست رفیق... (sm127)
معلم روستا از بچه ها عکس گرفت و گفت : ببینید چقدر قشنگه چند سال بعد میگید : این حسنه که دکتر شده ، این علی که مهندس شده ، اینم قربونه که هیچ گوهی نشد...
قربون از ته کلاس داد زد : اینم آقا معلمه ، ک.یرم تو روحش ، مرده
البته صابر گویا بنا به اضهارات خودش دوتا داره. (sm120)
در ضمن پوریا هستم. (sm66)
داشم پوریا ...دوست دارم(sm127)
رفیق… میدرخشی، میتابی …
اما دوری …ماه بودن همین است…
میبینیم چی میشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اونوقت من که شیخ نیستم ، گـــی هم که پیشتر اعلام کردیم نیستیم ، میمونه گزینه سوم که واقعا خیلی مرسی از لطفت (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس که بی عرضه ای (sm21)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
خواهیم دید (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخوام مجی (sm74)
سیو ندارم دکلمه هاشو ، میخوای آدرس یکی از پیجای خوبشو بدم اونجا گه گداری دکلمه هاشم میزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز من هر چی گیر بیارم برات لینکشو میفرستم
آن چشمها که آخر بد مستی من است ...
تو عزیز دل منی (sm127) این از آمار میلاد جا افتاد... به من ببخشش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه به عرضست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دل آدم که پیش کــ(sm127)ـــی گیر باشه ، وگرنه اگه به عرضه بود خودم امروز مخ زن شوهر داری که شوهرش تو اتاق پرو مشغول پرو کردن بود و خودش داشت با من لـــاس میزد با دادن یه شماره میزدم ...
مهم دِلَست که گِرو باشه حتا اگه نباشه (sm127)
نه دیگه حرف مرد یکیِ دَسِشَم خیلی مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دیگه مگه دلی هم مونده صابر؟
اون خانوم لاشی تشریف داشتن. شما هم حقش بود به اقاشون گزارش میدادی
پای همچین زنایی رو باید قلم کرد(sm172)
قبلا مچ دخترا رو با دوست پسراشون ميگرفتي تا ٥سال مثل سگ ازت ميترسيدند چند بارم ترتيبشون روميدادي!!!!؟
چند روز پيش مچ دختر ١٢ساله همسايه رو با يه پسره تو پشت بوم گرفتم در حال سکـــ.س!!!!!
فرداش اس داده به كسي چيزي بگي ميدم به ١٤روش سامورايي بكننت!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.
.
.
دو سه روز باعينك دودي و عصا سفيد ميرم بيرون ،دنبال چندتا كتاب به خط بريل هستم كه بخرم !!!! خب ميترسم زمونه بدي شده كور بودن بهتر از كـــ.وني بودنه!!!
دل من دل نیست عنه دیگه؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هست باید از خودت شروع کنی تا ببینی .
حرفا میزنیا چی بگم به شوهرش
من از اون لحظه به بعد بخاطر رد پیشنهاد زنِ و حفظ آبروش منتظرم چشمای برزخی بهم تعلق بگیره (sm70)
اینکه الان اینجا شبه و اونجا روزه ینی خدا حواسش بوده کل کره زمین همزمان با هم نکنن,
مثلا وقتی اینور زمین دارن میکنن
تو اروپا دارن دوش میگیرن
توآمریکا بعد دوش خوابیدن
سمت استرالیا هم دارن مخ میزنن که بکنن
این ینی نظم نظام هستی.ایا این نشانه ها کافی نیست؟ایا ایمان نمیاورید؟
صابر؟ (sm138) احسانُ به شاگردی نمیپذیری تا دلخواه ـشو پیدا کنه؟ (sm120)نقل قول:
رفتیم برای دوستم تبلت بخریم
فروشنده میگه سیم کارت باید پانچ بشه این تبلت سیمکارت میکرو می خوره
دوستم:ماهی چندتا میخوره؟!
من@_@
فروشندهo_O
دوستم (sm128)
دنیای الکترونیک:-(
نقل قول:
جسارت به دل شما نکردم خودمو گفتم :|
شروعی نیست دیگه....
بله شما باید میگفتی حواستو به خانومت بیشتر جمع کن(sm25)
کوتاه بپوش (sm25)نقل قول:
اگه تمام پستای این تاپیک رو لایک کنه قبولش میکنم از فردا میتونه بیاد سر کار (sm70)نقل قول:
[QUOTE=rebasss;222671]عکس رادیولوزی در عربستان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm59)(sm59)
اوناش دیگه شخصی هستش به خودت ربط داره (sm10)نقل قول:
بعدا باس شیش ساعت دعوا و کتک کاری میکردیم دیگه ، تخیلی فکر نکن سرتو بنداز پایین راه خودتو برو بزار بقیه هم راه خودشونو برن ، فقط به راه خودت ایمان داشته باش و ازش نا امید نشو
امشب شیخ نیست رفتم رو منبر (sm70)
شب یلدا خاله ام اومده فال بگیره ، رسید به من گفت نیت کن .تودلم نیت کردم یه دختر خوشگل گیرم بیاد
از شانس بدم بابامم دیروز منو با دوزدخترم تو خیابون دیده بود.
خاله شروع به خوندن کرد :
ای صاحب فال ؛
هوا و هوس در سر داری .
قیافه بابام (sm142)
به دنبال اعداد و ارقام دنیوی هستی .
بابام (sm142)
خانواده ات به سفر خواهند رفت و تو در منزل تنها خواهی شد .
بابام (sm142)
شخصی از سوی تو زیان و درد میکشد و تو لذت خواهی برد .
بابام (sm102)
ینی حافظ زد پوکــوند منو ...فقط قیمت دختره رو تو فال نگفت.
هیچی دیگه ,
دلم واسه مامانم تنگ شده ..
چه باد سردی میوزه تو پارک.
[QUOTE=cherry;252535](sm128) واسه کی بود ، یاد بادنقل قول:
یارومیره بانک دزدی؛
کارش که تموم میشه رومیکنه به یکی از مشتریا میگه:تو دیدی من دزدی کردم؟
طرفم میگه آره!
دزدم با اسلحه میکشش!
بعد دزده رو میکنه به یه زن و شوهر میگه: شما دیدین من دزدی میکردم؟
مرده میگه: نه آقا من ندیدم ولی زنم دید !!!
ﯾﮏ ﻣﺴﻮﺍﮎ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﺳﯽ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ
ﺳﻮﺍﻟﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺩﻧﺪﻭﻧﺎﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺴﻮﺍﮐﻢ ﺿﺮﺭ ﻧﺪﺍﺭﻥ؟
آشپزی سامان گلریز:
ماهیتابه تفلون دسینی رو می گذارید
روی گاز پنج شعله فردار سینجر که با ضمانت سام الکتریک عرضه میشه.
بعد گاز رو با کبریت توکلی روشن کنید.
کمی روغن لادن دوست تو و من رو بریزید توش.
دو تا هم تلاونگ بندازید داخلش.
اگر در حین کار خسته شدید از ماساژور شاندرمن استفاده کنید.
همتون رو می سپرم به خدای بزرگ و بیمه سینا و ایران
یارو ميره دکتر ميگه اقاى دکتر کـــ.ونم درد ميکنه...دکتر ميگه من دستم ميکنم توش هرجا بود بگو...
دکتر تا مچ:همينجا؟یارو:ن بالا تر.
دکتر تا ارنج.اينجاس؟یارو:ن بالا تره.
دکتر تا شانه.اينجاااااااااس؟؟؟یار� �. ن بالا تر اقاى دکتر.!!
دکتر:پاشو گمشو مرتيکه خر.گلوت چرک کرده.!
نقل قول:
چقد بی مـــــــــزه بود (sm73)(sm188)
[/QUOTE]
(sm59)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kanimanga [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فداکارترین ادم دنیا
.
.
.
.
.
.
.
.
اونیه که فیلما رو سانسور میکنه و خودشو به گناه میندازه تا یه وقت ما به گناه نیفتیم :|
خدا خیرت بده داداش رفتی جهنم برات از بهشت آب یخ میارم
پ.ن چقدر این ملتو همینطوری گیر آوردن
اونایی که بامزه رو بود تعریف نکنا (sm35)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا که بامزه ست تعریف کنم جریان یاران تکرار میشه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر پست گذاشته من یه دی ماهیم..... بعد خصلتای دی ماهی هارو گفته .....
بعد آتی کامنت گذاشته یاشاسین اذربایجان!
آمیریکا ننگ به نیرنگ تو.....همش بلوف میای
حمله کن دیگه.
پ.ن با مزه شد یا بامزه ترش کنم؟
بعدا میگن فیلمای خاک بر سری خانوادگی اینا الکیه ، نگا از الان چه آموزش دارن میدن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی حق نداره به کسی توهین بکنه ، دیدی که تو اون جریان بچه ها همه از تو حمایت کردن ، فهم بچه ها بالاست ، راضیم ازشون (sm127)نقل قول: