(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
تنگ غروب آن دم وقتی که میرفتم
تو گریه میکردی ،
آهسته آهسته ... (sm50)
صانع تو تگرگى بودى از ابرا(sm50)
سلامتى همه بن شده هاى رها يافته(sm176)
(sm2)
(sm50)
سلامتی رفقایی که وجودشون به آدم آرامش و انگیزه میده (sm50)
ای آخرین مهمان این میخانه ... (sm50)
به به داداش میثم عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داش میلاد خیلی مخلصیم ما که قابل نیستم بچه های حوزه خرتن (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم دیگه توبه کن(sm2)
(sm50)
بیایین از این به بعد به جای سیگار اینو بذاریم (sm51)
(sm51)
اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ
اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ
وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ (sm98)
دلا چونی دلا چونی دلا چون
همه خونی همه خونی همه خون ... (sm50)
احتمالا اين جمعه مى آيد(sm50)
به من گفته میاد حالا زیرش نزنه خوبه (sm50)
با10تراک میاد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی دمت گرم واقعا (sm50)
چه وقتی گذاشتی برای جمع آوری یِ تک تکِ این آثارِ غیر رسمی یِ شاهین و محسن (sm74)
بعد اون وقت منِ دیوث یه جا همه رو ازت گرفتم (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطربانِ وطن فروش پلی (sm118)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانیتورت را عوض کن اون مانیتوری که تو داری به چشم آسیب جدی میزنه پسر
تویی که تمام کارهات با سیستم هستش و اکثر وقتت را پشت سیستم هستی باید از مانیتور استاندار و کم اشعه استفاده کنی.
نقل قول:
بیش تر با لپ تاپ کار می کنم .
اون سیستم فقط شبا برای دانلود روشنه .
هادی من آلبومِ " ماهِ من " از لیلا رو خیلی دوست دارم !
ویدیو های این آلبوم رو با کیفیت خوب نه داری !؟
یوتیوب آونگ 480 زده (sm74)
نوش جونت داداش(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ارشیو نیمه خفن گوارای وجود تو باد!!(sm50)
مطربان رو نشنیده بودی مگه؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی کار آماتور و اما خیلی هنجارشکنانه که ب درستی (حالا کاری ب توهین و ایناش ندارم) سیستم مافیایی لوس انجلس رو ب چالش می کشه(sm50)
کسی یه برنامه خوبه سراغ داره که بشه از دکستاپ به راحتی فیلم گرفتم با خروجی کم حجم؟
صدا را هم ضبط کنه؟
نرم افزار BB Flashback بنظرم کارتو راه بندازهنقل قول:
یه کاربری بلد نیست تو انجمن عکس اپ کنه با تصویر راهنماییش کردم غلط نکنم بازم نتونستم درست کمکش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره زحمتِ زیادی کشیدی ! (sm127)
همون روز که این کارو معرفی کردی بهت گفتم که حتی اسمش رو هم نه شنیدم !
آخه من بیش تر منابع رسمی رو چک می کردم !
شاهین از 5 سال پیش به این ور دیگه هیچ وقت حتی خودش اسمی از این مدل کارا نبرده !
یه بخشی از انتقادی که شاهین می کرد و می کنه و 100 در 100 درسته .
توهینی هم وجود نه داره ! اینا بیش تر استفاده از دایره ی کلمات هستن که حالا مثلا 4 تا شون هم فحش در میان !
در کل یه حرفی که نامجو توی مصاحبه با کامبیز حسینی گفت رو در مورد موسیقی یِ خارج ایران بهت بگم :
هر موسیقی ای رو باید 2 بخش کرد :
1- موسیقی
2- کلام
موسیقی ای که توی خارج از ایران تولید شده از لحاظ آهنگ سازی و تنظیم به شدّت پیش رفته و عالیه که حتی شخصِ من در بهترین حالت ( ترنج ) به گردِ پا شون هم نمی رسم !!!
( یعنی فرض کن ساسان در این حد ! )
ولی کلام فقط در برخی موارد درست استفاده نشده .
که به نظر من اکثرِ موسیقی یِ بزرگان اون طرف از لحاظ کلام هیچ مشکلی نه دارن ! یا حتی اگه دارن تنظیم و آهنگ سازی اون قدر قوی هست که این ضعف رو بپوشونه .
نقل قول:
نقل قول:
اره دقیقا باحرفات موافقم و اون مصاحبه رو خوب یادمه!!!نقل قول:
البته درباره همین فحش و توهین هم خود شاهین تو برنامه پارازیت هم ب خوبی اشاره کرده بود بهش که منظور و مقصود چیز دیگه هست و مخاطب عام شنیدن اینجور
کلمات براش تابو هس درصورتی که اصن منظور چیز دیگه ای هست و اصل قضیه رو ول می کنن می چسبن ب فرع قضیه!!!
کلا درتاریخ ما ب کلام بیشتر بها داده شده و ب قول معروف تو خون ماس!!! از هزاران سال پیش تاالان که دیگه شعر و ادبیات ب صورت هزلیات و چرک نویس ب دردنخورد داره
روش موسیقی گذاشته می شه و حتی عدم توازن با شعراصیل و کهن ایرانی و موسیقی امروزی که ب عنوان تلفیقی ازش یاد می شه باعث می شه گند زده بشه حتی ب
اشعار و شاعران اصیل ما!!! ( ن همه تلفیقی هایی که دنیا و موسیقی بین المللی قبولش داره منظورم بیشتر مواردی هس ک جدیدا از موسیقی تلفیقی و عرفانی می شنویم)
شجریان پدر - من از روز ازل دیوانه بودم ... (sm50)
این حس ، این غم ، این قدرتی که تو صدای شجریان پدر هست امکان نداره تن آدم رو نلرزونه
ب دلیل کمبود فضا در هارد اکسترنال 30 گیگ چورن(FULL HD) سالهای2014 تا 2016 حذف گردید(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزِ عزاست ام روز (sm81)
نقل قول:
بلی همینه (sm50)
قضیه ی نشون دادن یه معضل با انگشتِ اشاره و نگاه کردنِ مردم به انگشتری یِ شاهین (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد توی آلبومِ گل بانگ 1 یه قطعه یِ آوازی هست
که یه جاییش استاد از زبانِ حافظ میگه : ما به او محتاج بودیم او به ما مشتاق بود . . .
اون لحظه ی آوازِ اصفهان رواست که بمیرم (sm50)
غم سنگینی هست واقعا!!!نقل قول:
جدی می گم!
چ شبایی که بیدار نموندم و لینک پیدا نکردم و لیچ نکردم همه چی با ی شیفت دلیت اینتر رفت!!!
واقعا دنیا فانی هس(sm50)
نقل قول:
ولی تو بمون و به یادِ شاهین پر واز کن (sm50)
(sm51)
حیف ، حیف ، حیف ...نقل قول: