(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز تو ورزش سه گیر کردم ، کئون رو نوشته بود مارتین کیون(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز تو ورزش سه گیر کردم ، کئون رو نوشته بود مارتین کیون(sm2)
شما شاش شتر با دارچین بجوشون بذار خنک شه بخور (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قله خوشبختی پلی شد،پیش به سوی پرواز
حیفه حاتمی کیا در بیفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیارستمی رو دوس دارم اما بدم میاد از روشنفکر بازیش یعنی چی هر چی بازیگر زن بوده ورداشتی 3 دیقه کلوزاپ گرفتی واکنششونو فیلم کردی(sm120) مردم شیشه های سینما تو تهران شکستن واسه همین فیلم(sm120) بعضیا از اینور بوم میفتن ولی خب نمیشه کتمان کرد که مقلد داره تو دنیا و تا قبل از فرهادی همه سینمای ایرانو با کیارستمی میشناختن(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد اولو از کجا گیر بیارم ها،شاش شترو ازکجا گیر بیارم،واسه من راه کار میده احمقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتشون احمقن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاتمی کیا که شده ابی دسمال (sm2)
کیارستمی هم دختر باز(sm2)
الان نزدیک 1 سالی میشه فیلم ایرانی ندیدم(sm120) خیلی وقته که نرفتم سینما(sm120) اخرین بار واسه سعادت اباد و یه حبه قند رفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن عسگری کدوم گوریه همیشه اینجور وقتا کاورو میذاشت