یه برنامه پیدا کردم چقد خوبه همزمان هر اکانت ایمیلی که بخوای نشون میده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یه برنامه پیدا کردم چقد خوبه همزمان هر اکانت ایمیلی که بخوای نشون میده ..
دیگه نیاز نیس هی مرورگر وا کنم .. (sm118)
آره ..
به من امشب ای ساقی بده می دریا دریا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدر امشب مستم كن كه بشم دور از دنيا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده جامي اي ساقي كه بسازم با دردام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساقي ساقي اي ساقي باز مستم و ديوونه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غم عشق و رسواييم ديگه از كي پنهونه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سازم اي ساز شكسته اي به خاك غم نشسته
خيلي وقته بي صدايي راحت هرجان خسته
تا تو خاموشي و تنها همصدا كي دارم اي دوست
آب شد دل از فراغت بر تنم چي مانده جز پوست
براي تن هاي مرده نفس دم مسيحا
مي دونم كه تو تبارت مي رسه به عرش اعلا
تو خود بودن مايي اگه تنها يه صدايي
پر بخشش پر ايثار با تموم بي ريايي
لب فرو بسته من گو بي صدايي تو مرگه
ناله كن كه ناله تو مث بارون واسه برگه
چقدر قشنگه اشکم دراومد ! (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم ریپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)زر نزن
الیاس کجاها رفتی ؟ کرمانشاه اومدی ؟
الان ج نمیده دیوث (sm2)
گرشا رضایی اورین
(sm2)کی فکرشو میکرد از سندی خوشم بیاد
هر چی میگه درسته (sm120)
بابا خسته شدم 12 تا dvd ایمیج گرفتم .. (sm50)
این بریکینگ بد دوبله دو زبانست؟
فقط دوبله باشه میخوام
چیزی بگو اما نگو قصه ما به سر رسید ! (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)فدا مدانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرر من از سرور باران نمی تونم درست حسابی دانلود کنم اصلا سرعت نداره
همه سرورای خارجی خوبه فقط مشکل سرور بارانه نمی دونم از کدوم جهنم دره ای سرور گرفته
من مخابراتم ممکنه مشکل خیلیای دیگه هم باشه
هزار بار قطع وصل میشه تا یه اهنگ دانلود بشه
خوش اومدی الیاس
یکی این شیلترچیااا رو از برق بکشه (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال منم اینجور شده الان اینجوری شد چن ساعت پیش درس بود
(sm176)
سرور باران(sm3)
کدوم گوری بودی تو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) مارکوپولونقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm132)
اینجور که که معلومه خیلی خوش گذشته بهت(sm70)نقل قول:
باوووو اینجا از صبح برف می باره(sm50)
نه میشه رفت بیرون نه چیزی خیابونا بسته شده(sm172)
این مرتیکه رو نیگا سلام عرض شد برادر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ki?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهیار قنبرینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)نقل قول:
وُ علیکن
یه کم گیر بده دلم وا شه (sm81)نقل قول:
(sm70)چیه فشار زندگینقل قول:
الی (sm120)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم سورنا چرا نیومد (sm98)
(sm74)کجاس دقیقا کجاس
(sm120)هانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رای بدین
میکس و مستر شهرام شکوهی (sm3)
(sm1)کنسرت کاوه لغو شد ضایع شدم
یا شهید زنده شده (sm120)نقل قول:
رسیدن بخیر اخوی (sm120)