امیدواریم واسه خودشم دست بکار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدواریم واسه خودشم دست بکار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه محسن یگانه را ک گوش میدم حس میکنم هیچ چیز جدیدی نداره هیچ جذابیتی نداره.آدم حس میکنه چندبار قبلا اینو شنیده... یاد دوران اوج شادمهر بخیر ک همه با شنیدن آهنگاش میخکوب میشدیم
مسعود جان متاسفانه الان مث قبلا نیس روزانه ده آهنگ خوب بیاد الان همینا جزو خوبای موسیقیه نسبتا هم کار بدی نشده تاکید میکنم از دوران اوجش فاصله داره ولی نسبت به جیزایی که میشنویم بازم قابل قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته منم نمیگم بده...منظورم اینه ک دیگه آهنگا مثل قبل نیست ک آدمو میخکوب کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من یگانه خیلی وقته به بن بست رسیده بن بستی که خودش واسه خودش ساخته پافشاری واسه خوندن آهنگهایی که شعر و ملودی خودش باشه باعث افتش شده همین کار آخرش ملودی ترجیع بندش شبیه اهنگ قبلیش( عشق تو پیرم کرد) هست
عشق تو پیرم کرد بهونه گیرم کرد....= حالا میخواد هرچی باشه عشق بعدیت هر کی باشه....
شادمهر و محسن یگانه دقیقا برعکس همدیگه ان شادمهر اصرار داره خودش نسازه و یگانه اصرار داره خودش بسازه مطمئنا اگه هر دوشون لااقل حد وسط این داشتان رو در پیش بگیرن لااقل از وض فعلی اوضاع بهتر میشه براشون . فرضا اگه یگانه از افکاری ملودی بگیره چون به لحاظ وکال در سطح بالاییه میتونه کارهای خوبی بده بیرون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه آخه ؟ (sm98)
به نظر من باید جاهاشون رو عوض کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
می گن ب جای این ک ب یکی ماهی بدی بهش ماهی گیری یاد بده (sm50)
خودت بخونُ بساز بچه یاد می گیره خودش (sm98)
گفتم که من زیاد خیالبافی نکردم حد وسطشو در نظر گرفتم واقعا اگه شادمهر دو سه آهنگ در میونم خودش یکی بسازه من راضیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]