در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 2 مهمان ها)
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 2 مهمان ها)
(sm27)
مگه کسی شوخی کنه بی شخصیته ؟ مگه کسی شوخی کنه آدم مزخرفیه ؟ کل دنیا رو گشته درسشم خونده تو بهترین دانشگاه آمریکا ، خیلی هم با کلاسه ، خاکیه . فرزاد حسنی چند سال پیش تو تیلفیزیون میگفت زمانی که آلبوم غریبه اومده بود و اون هم سر و صدا کرده بود فریدون با یه بیل راه میفیته بره سر زمینای باباش تو آسرا یه ماشین رو میبینه که آهنگاشو گذاشتن میگه اینا رو من خوندم مسخرش میکنن و میرن ، فرداش برمیگردن از فریدون عذرخواهی میکنن . به این میگن آدم خاکی و بی شیله پیلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جایی میره هر اهنگی میخونه همیشه اسم مادرش رو میاره بعد اونوقت بی شخصیته ؟؟!!!!
ما ایرانیا استاد قضاوت و حکم صادر کردن هستیم
ترکیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا چرا جوش میاری برادر؟من گفتم چون شوخه آدم مزخرفیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله به خاطر همون خاکی بودنش یکی از معدود خواننده های موردعلاقه من بود ولی با اون داوریای مزخرفش و رفتارایی که به نظر من در شان یک خواننده مثل فریدون نیست ازش بدم اومد.
دوما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.شوخی کردن هم سر جای خودش خوبه.بالاخره آدم بعضی جاها باید سنگینی و متانت داشته باشه دیگه.
سوما مگه من گفتم ادم خوبی یا بدیه که قضاوت کرده باشم؟؟من گفتم دیگه ازش خوشم نمیاد و فک میکنم آدم مزخرفیه.شاید از دید تو خیلی هم آدم باحالیه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من برنامشو مدام دنبال نکردم ولی اگر همون چیزیه که فکر میکنم (بخاطر قسمتایی که دیدم) کلا دقت کنی برنامش اینجوریه ! از اون مجری خوشحالش برنامه ای غیر این انتظار نمیره دور همن میگن میخندننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اگر همین موارد باشه من نظرم راجبه فریدون تغییر نکرده خلی ادم خونگرم و دوس داشتنیه به نظرم ، مگر اینکه شما چیز خاصی دیده باشی نمیدونم
جوش نیاوردم فقط نقل گرفتم دفاع کنم ازشنقل قول:
از روی اون برنامه مزخرف کرج کوک که تیلفیزیون پخش میکنه قضاوت میکنی ؟؟!!!
بله آدم باید یه جاهایی سنگین باشه که فریدون هم هست . برو کنسرتش تا ببینی که هست !! خودمو مثال میزنم میام اینجا شوخی میکنم ولی خارج نت خیلی جدی هستم . مهم اینجا یا اون برنامه مزخرف نیست !! ( اصل مطلبو گفتم :)) ) البته قبول دارم که فریدون خودشو کوچیک کرد و نباید میرفت با چهار تا دوزاری برنامه اجرا کنه
فک میکنی آدم مزخرفیه چون از روی ظاهرش قضاوت میکنی !! سریع حکم صادر میکنی !!! عادت ماست کاریش نمیشه کرد
و در پایان : اول تو نه شما :| بعدش اصن بحث باحال بودن یا نبودن نیست !! شخصیت یه آدمو الکی زیر سوال نبر
فریدون ریده (sm2)
منم فقط چند قسمتشو دیدم ولی اصلا از وقتی فریدونو که واقعا دوسش داشتم تو اون برنامه مزخرف دیدم ناراحت شدم ازش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا از هی مزه پروندن خوشم نمیاد به خاطر همین گفتم.شاید حق با شماست و کلا جو مسابفه اینجوریه.(sm10)
درسته حرفاتونو قبول دارم.اتفاقا من خوشم میاد بفهمم نظرم راجبش اشتباه بوده تا بازم خوشم بیاد ازش.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلاس کهنه اندیشه را دور باید انداخت ...
کسی میدونه اینو کی زده؟؟؟
فایل اصلیشو دارین ؟؟؟
اگه هست بزارین
فرهنگ شریف (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm172)
سرعت usb3پایینه چه کنم
فول آرشیو فرمان فتحعلیان رو میخوام کیفیت بالا ..
باز جو گرفتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یافتم .. :l
زهرمار کدوم گوری رفتی بی خبر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm120)مث اینکه وقتایی که میگه رایگانه مث الان تا اخر اسفندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووون کیونت بسوزه چن روز پیش مایکروسافت وین داد نصب کردم آپدیت شده کیون لقت خودت ..نقل قول:
(sm74)خیلی عقبم
برو اسکل تازه رسیدی به مانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) عجب رویی داره اعتماد به سقفم رد کرده ..
حسین پاکدل از کلاه قرمزی گف .. (sm74)
نقل قول:
psa رو نمودی ..
(sm155)
Amirabbas Golab - To Az Koja Peydat Shod
تنظیم خوب است
Amin Rostami - Ye Del(sm198)تنظیم طرب انگیز
به به اشترم چه البومایی زده (sm118)
راهی واسه ذخیره عکس اینستا پروفابلایی که خصوصی زدن وجود داره ؟ به صورت اورجینال نه شات گرفتن ...
صفه رو لینکشو بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)اشترم البوم از گروه خاک یافتی بی نصیب نذار مارو
ماهیگیری رو یادش بدهنقل قول:
(sm74)
نه واس این میگم من رو private تست نکردم خودم ..
صفحه خاصی مد نظرم نبود گاهی برخوردم تو این سایتا که لینک میزنی عکسو میگیری امتحان کردم نشده واسه همین پرسیدمنقل قول:
خب بی صاب یه لینک بده خصوصی من چک کنم ..
یه سوال ..
مگه خصوصی باشه اصا لینکشو میتونی ببینی مگه ..
اسکل کرد مارو ..
یه لینکی باشه مثلا واس یکی وا شه بده من بزنم ..
اون میشه ..