کلا سر ناسازگاری برداشتی با من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا سر ناسازگاری برداشتی با من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تو این روزا با این حال و هوای خراب و روحیه ی داغون یه اهنگ جدید از شادمهر تو مایه های تقدیر و یکاری کن....میچسبه
آهنگ جدید از قبلیاش بهتره ولی بازم هیچی مثل آهنگهای خودش نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمی آد ازشون
(sm25)(sm121)
تو این مدت کوتاه که از سال جدید گذشته سه کار لبخند داریوش هنوز فرامرز اصلانی و سرنوشت همایون شجریان رو خیلی دوست داشتم
(sm50)
(sm54)
موزیک باران فقط با فیلترشکن باز میشه واس من
با pc میای یا گوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گوشی چطور میشه استیکرهای سایت رو استفاده کنم؟