من هر چی بخوام تجویز میکنم شما دانلود نکن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من هر چی بخوام تجویز میکنم شما دانلود نکن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو راهم دارم میام منتظر باشید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیا کن مردک انگلیسی زبان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفرمایید اختیار دارید مردکی از خودتونه اگه یه مردک باشه تو این انجمن اونم شمایید(sm70)نقل قول:
انگلیسی زبان؟؟؟(sm77) من کی انگلیسی صحبت کردم وااااا(sm2)
شکسته بندی نکن دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارت (sm59)
همچتین شما(sm70)نقل قول:
ها آواتارم(sm2)
اسکی هم نکن (sm70) همچنین ویرایش (sm70)نقل قول:
تقدیمش کن به صابر (sm172)
تره لاب زمه چیست؟ ضربه شدید روحی که یک مازندرانی قبل از دعوا به حریف وارد میکند
شکسپیر میگه : یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن.
ترجمه مازندرانی :
نتوندی گی بخری گی خواری نکن !
کبوتر بر لب تنگ ماهی نشست
نگاهی به ماهی کرد و گفت: تو که سقف قفست باز است پس چرا فرار نمیکنی؟
ماهی نگاهی به کبوتر کرد و گفت:ته مغز دله ره من برینم.......