زن موزن خصوصیه منو ادد کرده اونو چک میکنم .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
زن موزن خصوصیه منو ادد کرده اونو چک میکنم .. :l
نمیشه را نرره ..
<div class="main">
<div class="error-container">
<h2>Sorry, this page isn't available.</h2>
<p>
The link you followed may be broken, or the page may have been removed.
<a href="[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]">Go back to Instagram.</a>
</p>
</div>
</div> <!-- .main -->
</div> <!-- .page -->
سشن مشن کوکی موکی ست میشه میبنده ..
(sm27)
تولد (sm50)
کار سید مصطفی موسوی هست برای چاوشی نیوز (من)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه رفتم بابا (sm120)(sm10)نقل قول:
اره لینکو میشه دید ولی نمیزاره ... (sm25) دمت (sm10)
امیر کاور لیلا رو میخوای بفرستم اون کوچیکه (sm120)
بهترین Babe تو
Babe بی عیب تو ...(sm50)
هی دنیا ...(sm50)
پنجشنبه آخر ساله
گاهی چه دلچسبه فراموشی ... (sm25)
ارجینی ...
روزی که چشم آدمای کوچه فریب رنگ سبزم خورده بود
بهار من تو چشم بچه هایی که تشنه و گرسنه ان مرده بود ...(sm74)
ن زنش بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد شب جمعه ست یه زینو بیا امشب (sm2)
امشب دلم میخاد تا فردا می بنوشم من
زیباترینه جامه هایم را بپوشم من
فردا تو می آیی(sm50)
دوسش دارم خب
کی میشه بی رخ تو رو از فرزین بزاری (sm50)
من دارم تو آدمک ها میمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برام از پریا قصه میگی
یعنی اولین شعری گه گذاشتی خوشم اومد همین بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرز فکرت رو عوض کن از بقیه هم خوشت میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا خندوانه دیشب رو کی دیده ؟
فرمون فتلیان گفته آلبومش بعد عید میاد ؟؟!! اینا چی میگن
مثلا از کی ؟ معتمدی یا ارجینی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلدن استیت
61 برد ، 6 باخت
تنها 11 برد تا رکورد افسانه ای شیکاگو
اول : استاد اندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش به مایک تایسون پیشنهاد رسمی ســــــــ/کس داده بود(sm25) همه جا هم منشر شد ، مایکل و خانوادش طردش کردن
ببین تو همه عکسا شینی حضور داره چشم از استاد برنمیداره(sm2)
من فقط چاوشی .یراحی . حمید عسکری . علی عبدالمالکی. فریدون .7باند. پازل باند .چارتار. شهاب رمضان.سیروان خسروی. علیرضا قربانی. محمدرضا شجریان
همایون شجریان ...خواننده های داخل ایران رو فقط اینا گوش میدم بقیه بدم میاد
-------------------------------------------------------------------------------------------
خواننده های اونور آبم خواننده های پاپ و معروف نه ازین جدیدا .....
@+Milad
لعنت به این اسم کاربریت دیوث بچه مثبت (sm2)
سر استاد را شیره مالیدند گفتن خواهر مایکل جکسونه ، بیا یه آهنگ باهاش ول بده . بنده خدا استاد نمیدونسته طرف رو خانوادش طردش کردن و مدل پـــــــــلی بــــــــــــــوی (sm25)بوده کهنقل قول:
تازه یه آهنگ دیگه خارجکی هم خوندن بازم با همون بلک دیجیتال و این حرفا
ترانه ی آرامش علی اصحابی خیلی خوبه (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)این مال یه پروژه دیگه بوده تو این جا دادن در حد سیم ثانیه
شب بی پنجره ی بی روزن
شب خاموش و فراموش منم
منو از وسوسه خالی کردی
رو زمین خسته و بی هوش منم
من نمی خواستم و دل تنگید
به تمنای تو خوابم می کرد
مثل پیچک به تنم می پیچید
تن داغی که مذابم می کرد
مثل هرشب تو نبودی اما
شمع تاریکی من روشن بود
تو نبودی تا ببینی تا صبح
گرمی وسوسه ات با من بود
شب بی پنجره آروم آروم
سمت تاریکی تختم پیچید
شعله ی خنده ی خاموش تو بود
که رو دیوار اتاقم رقصید
(sm50)
(sm54)ep امیر عظیمی
چه حرکتی زده گروه 3گوش از زمان تحویل سال تو فضای نیو ایج (sm50) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بنر شهرزادو ورداشتی
2 تا ترکش خیلی خوبه .. (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرورگر پیشرفته منو ببینین .. :l
این مطلب فرهیختگان و تجربه رو از کجا ببینم با کیفیت باشه از این عکسیا نباشه
(sm132)
1536
1036