نون برنجی میخام
نمایش نسخه قابل چاپ
نون برنجی میخام
اسی
تاریخ مجمع
۲۰۰۸
۸ سال
من زیاد دوست ندارم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبل از تاسیس فروم اینجا بودم (sm120) 2005 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن به خدا جدی گفتم کنایه چیه (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم الان خونه ای نت از کدوم شرکت گرفتی؟ (sm51)
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که
لای دندونا میچسبه
بعد یه چای میخوری
درست میشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بودی پیشواز
ماقبل تاریخنقل قول:
نه بابا خونه کجا بود سر کارم (sm81)(sm120) دیشب تا 7 الانم همه اومدیم و من دارم اینجا اسپم میدم بقیه کار میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یه چیزی رو که یادم نمیره : قبل تاسیس فروم بازدید آهنگ فقط 500 تا بود و مورتوض یا هر کی دیگه بنر زده بود که با نرم افزار یا همچین چیزایی بازدید ما رو میارن پایین (sm2)فروم که زده شد یه تاپیک عکس بازیگران زدم که فرداش پاک شد (sm2)نقل قول: