البته ریل فیل اگه بالا باشه نمیشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
البته ریل فیل اگه بالا باشه نمیشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو کونـُم نمیه کاکو چرا حرفو ـتو میپیچونی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همچین بدشم نمیاد ولی خب یه جورایی قد بودن و لجاجتشُ دوست دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبقه حساس؟؟ ها فیلم بدی نیست البته من انتظارم خیلی بیشتر بود به خاطر عوامل حالا خودت میبینی ان چنان تعریفی هم نیست (sm120)
ای تو روحتون!
بازم که هیچ خبری نشد (sm1)
حال آن 206سیسکیت چطوره؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگسازی و صدای مازیار فلاحی؛
آلبوم «ماه هفتم» در هفتمین ماه منتشر خواهد شد
+ کوشان حداد، میلاد ترابی، شهاب اکبری و یاحا کاشانی در این آلبوم حضور دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط قاوال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونسرد باش دوست خوبم،آلبومم میاد چرا داد میزنی
این شادمهر اینقدر اهنگ نمیده اخر سر اهنگش روز تاسوعا میاد
به نظر منم مسخره بود...(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه (sm70)نقل قول:
میخوام عوضش کنم ، بابام نمیزاره میگه همین خوبه ، میگم بابا بده جلو دو تا همکار زیر دست
یه سوناتا بگیرم چطوره ؟(sm120)