نه منظورم کلی بود آخه همش این شکلک میذاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه منظورم کلی بود آخه همش این شکلک میذاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوشم میاد ناناز خوشگل (sm59)(sm134)(sm128)(sm128)(sm128)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fullman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احساس موندن به من جون بده
نجاتم از این حال ویرون بده (sm81)
چی شد بی من از لحظه ها رد شدی
چی شد خوب من این همه بد شدی (sm74)
ناناز خوشگل(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
پيمان جان برادر آخه از كجا ميخواي بري كه آدرس بدم ؟(sm74)
از تهران پارس احتمالانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از زندگی تو هوات خستم / ازت خستمو باز وابستم (sm50)
ــــــــــــــ
این پسر عالیه (sm50)
(sm50) عمو رضا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]