اونی که عاشقت بود تنها نفس نفس زد ... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونی که عاشقت بود تنها نفس نفس زد ... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق جان خودت از خطر خبر نداری؟؟؟؟ خیلی وقته نخندیدم (sm30) دفه اخر توی چت روم پست زده بود که دیر ج میداد گفتم چه کار میکنی میگفتم طبق معمول پای منغل (sm30)
صادق این اواتارت چیه معنیش چیه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام ساعت 11:18 شب هست
همین الان از استادیوم اومدم
کلی به عربا فحش دادیم
به جای شما هم فحش دادیم
من کلا تو عمرم سه بار رفتم استادیوم
تو اون سه بار تیم های ایرانی برنده بودن
هورااااا
انتهاي تهرانپارس به سمت شمال( بزرگراه شهيد باقري) ميرسه به بزرگراه شهيد بابايينقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوقت در هیچ جا به هیچکس یا به هیچ قوم توهین نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگه به گفته ی تاریخ کثیف ترین قوم ها باشن
ته تاریکی شب هممون مثل همیم
پيمان جان اميدوارم تونسته باشم كمك كنم(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بیفته دانشگاه امام حسین احتمالا پیدا میکنم
بازم مرسی
یه طوری انتخاب رشته کردم که عمرا اینبار کوله بار سربازیمو باز کنم ....
از الان باید برم دنبال حبوبات برای آش خوری(sm27)