مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو موی به عالمی نفروشم ... (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو موی به عالمی نفروشم ... (sm181)
خراب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو باید جای بابک زنجانی اعدامت کنن(sm2)
روز کاری منو تو به هم چسبیده شد... خورشید در سرزمین ما غروب نمیکنه(sm2)
این برگشت گفت ما خواننده ایرانی میخوایم این سبکی که تو میخونی ایرانی نیست مردم دوست ندارن این پانیدام شدید عصبی شد یکم بیشتر ادامه میداد به شهرام آذر فحش میداد خانوادشم که پشت نشسته بودن موقع حرف زدن سندی هو کشیدن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم رک گوییو رو بازی کردنو دوست دارن وقتی دیدن این داره خیلی رک نظر میده هی نمیگه تو فوق العاده ای و بینظیری رفتن سمتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه مشابهش احمقی مثل دونالد ترامپ تو آمریکا به خاطر همین رک بودنش داره بیشترین رایو میاره.
محمدرضا شجریان آلبوم بی تو به سر نمیشود
(sm172)
من یه جنگل از درخت
اره ها رو توم نمی رونی ... (sm50)
بیمارم ، مادر جان !
می دانم ،می بینی
می بینم ، میدانی
می ترسی ، می لرزی
از کارم ، رفتارم ، مادر جان !
می دانم ، می بینی
گه گریم ،گه خندم
گه گیجم ،گه مستم
و هر شب تا روزش
بیدارم ، بیدارم ، مادر جان !
می دانم ، می دانی
کز دنیا ، وز هستی
هشیاری ، یا مستی
از مادر ، از خواهر
از دختر ، از همسر
از این یک ، و آن دیگر
بیزارم ، بیزارم ، مادر جان!
من دردم بی ساحل .
تو رنجت بی حاصل .
ساحر شو ، جادو کن
درمان کن ، دارو کن
بیمارم ، بیمارم ، بیمارم ، مادر جان !
مهدی اخوان ثالث
(sm27)
پانیدا با انتخاب اهنگ خودکشی کرد
استاد اندی را گول زدند (sm74) البته شایدم دلش به حال این بنده خدا سوخته ، استاد مهلبونه (sm120) امیدوارم آهنگ خارجکی آبروی استاد اندی را نبردنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مندی بدل استاد اندی هستند که کاراشان را همین امسال با شرکت در مراسم های عروسی و جشن و سرور آغاز کردند . شما میتوانید با مراجعه به صفحه فیس ایشان و گرفتن شماره ازخدمات لذت ببرید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مندی همین امشب در مراسم شما
آباد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو هم باید از ممه آویزونت کنن اعدامت کن(sm2)
دیگه امروز آخرشه ایشالا (sm120) یه هفته ای راحتم البته خاله میخواد از کافرستون بیاد مجبور مسافلتو کوتاه کنم (sm120)
پیشاپیش عیدت مبارک (sm10) صد سال به اون سالها(sm120)
ویرایش : یادم رفت بگم (sm120) نقل بعدی 7 فروردین (sm120)
و بنده باز هم یاد حرف تاریخی خاله می افتم که میگفت : سگهای اونجا از ما بهتر زندگی میکنن (sm81)نقل قول:
آره بابا دانمارک سطح رفاه خیلی بالاست . خاله 26 سال میشه فک کنم کپنهاگ زندگی میکنه . هر دفه میاد چیزایی تعریف میکنه که آدم وسوسه بشه بره (sm81) تنها دلیلی که نمیرم پدر مادرمه الانم دیگه متاهل شدم نگران دخترای اونجا نیستم یهو بپرن بغلم (sm2) یه پلاکارد میگیرم i am زن دارم (sm2)
پیشاپیش عیدت مبارک (sm10)
آقا خانم ( نمیدونم چرا همش اینجا فقط میگن آقا )
پیشاپیش سال جدید رو خدمت شما و خانواده ی محترم تبریک گفته و سالی سرشار از آرامش و خیر و برکت را برایتان آرزومندم
آقا خانم اگه خوبی ( که قطعاً ندیدین ) بدی ( (sm25) ) از ما دیدین حلال کنین
ارادتمند شما
احسان تهرانی ( بابا اسی )
صبح آدینه ی بیست و هشتم اسفند ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار هجری خورشیدی برابر با هجده مارس دوهزار و شانزده هجری میلادی ، مصادف با هشتم جمادی الثانیه یکهزار و چهارصد و سی و هفت هجری قمری
47 ساعت و 45 دقیقه مانده به ساعت تحویل سال یکهزارو سیصد و نود و پنج هجری خورسیدی
خیلی سرده من اصلا" به این هوای سرد عادت ندارم (sm118)
" این مو زرده اول میشه "نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اشناست این جمله ؟ (sm59)
(sm2)من نمیدونستم سندیو انتخاب میکنه با این تنظیماش رید به هنر بدبختنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدای از اون کلا نصف برنامه رو لج و لجبازی میگرده ... (sm120)
این تاجیک چقد پول داده سه ماه کامینگ سون ویدیو و البومش بود بعد مصاحبه مفصل بعد ریلیز اختصاصی ویدیو که انگاریه کیه بعد یهو المان ما هم جیگر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی قند شکن داره قسمت پنجم رو لینک دان کلیک کنه بعد ثانیه شمار بیاد کانتینیو بزنین یه لینک تو این سایت بتون میده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اونو به من بدین (sm120)
سندی با اینکه خوب نظر میده بعضی نظراتش راجبه بعضی موضوعات خاص رسمن رو مخه من بودم فوش کشش میکردم همونجا (sm2)
صد بار گفت تو فقط یک رپری کسی اینجا نیس مقایسه کنیم صد بار گفت سبکای دیگه استقبال نمیشه خب بتوچه خودت رپ کرسی شر میخونی بچت حفظه ؟
الی The Dressmaker رو ببین خیلی جالبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)تو لیستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سندی ییه جوری از سبک و ایرانی بودن حرف میزنه ..
یکی نیس بگه بیا برو خودتو ببین با اون لهجه تخمیت چی میگی اصا تو آهنگات ..
(sm2)
خب میریم برا دانلود وایکینگ .. (sm118)
بیلد 14291 هم اومد ..
خسته شدم انقد چنج دادم برا وین بابا ..
عکس میزاری کامنتارو هم بزار تا بفهمن چه جوابایی گرفتهنقل قول:
تو هم نظری داری واس خودت نگه دارنقل قول:
خوشت نمیاد برو همون با همون سامی گِی حال کن
(sm2)جو ستریانی رو کجای دلم بذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نه واسه چی نظرمو نگه دارم میگم مگر اینکه تو نظر بهتری داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نظر اخر نگران اینه که پانیدا شوهر کنه
یا اینکه سیگار نکشه .. (sm30)
حال کن با یه نظر مثبت جونقل قول:
نظرتو بگو ولی با احترام و دلیل هم برای نظرت داشته باش و فقط به خاطر سروکیون کسی ازش دفاع نکن
واقعا مگه یه ادم کور باشه که تفاوت شهرام رو با اون سه تا اوسکول ندونه
من کاری به سبک خود شهرام ندارم اما ببین شماعی زاده هم صدای تخمی داره و صد تا آهنگ پرت خونده اما کسی مگه عقل تو کلش نباشه که ملودی ها و دانش موسیقیشو نبینه
بعدشم این چه طرز صحبته؟
نقل قول:
(sm2)چی زدی ؟ مگه سندی اینجاس با احترام سر و کیون کی پانیدا که خودم بش میگفتم ایدزی من خودم از اجراش میگم خوشم نیومد مگه تو وکیل سندی ؟نقل قول:
بیا برو جون من حوصله تفسیر کرسی شرای تو نت ندارم
سندی اینجا نیست ولی تو که اینجایی و در بارش حرف میزنی نباید شعور داشته باشینقل قول:
آره من وکیل سندی ام و نمیزارم یکی مثل تو هر چی دلش خواست بگه تا چارتا دستمالکش تحت تاثیر حرفات قرار بگیرن
(sm3)
سندی شعور نداره راجبه این موضوع بد نیس من انتقاد کنم بی شعوریه ؟ عجبنقل قول:
نگران نباش اینجا همه راحتن استقلال رای دارن (sm2)کسی تخت تاثیر حرفای من قرار نمیگیره فقط هممون دلمون میخواد حرفمونو بزنیم
نقل قول:
تو هم نظرتو برا خودت نگه دار ..
(sm2)
سندی چه بیشعوری کرده؟ غیر از اینه که هرچی گفته واس خاطر اینه که یکی مثل تو روشن شه؟ بده مگه واقعیتو بگه؟نقل قول:
تنها مشکلش فقط دفاع کورکورانه از بچه های خودش بود که منم قبول دارم ولی الان دو هفتش که این موضوع نبوده و جریانات اخیر سره رضا روحانی و بابک سعیدیه
تو نبودی برو قسمتایی که نبودی اول ببین و بعد بیا اینجا بپر به سندی
(sm2)تو غار که نبودم دیدم برنامشو همون شب پخش بدون قطی !نقل قول:
توام اگر نبودی برو کامنتای قبلی منو ببین گفتم چن بارم تکرار کردم بهترین و درست ترین نظراتو سندی میده اینقد عجولی پستا رو تند تند میخوننی فکرم نمیکنی عین اینایی که تو فیس بوکن بخاطر همین اصن کامنت نمیذارم چون همه فرتی میخوان نظر بدن
من با این بخش از نظراتش مشکل دارم تو میتونی منو قانع کن چون با سندی نمیتونم مکالمه کنم ! وقتی چن بار از اول برنامه هی میگه راک و جز و از این حرفا مورد پسند مردم نیس تو این سبک بخونی مردم مسخره میکنن اخه باقالی هم باشه خندش میگیره من چجوری انتظار داری این حرفو قبول کنم باز بیا بیو گرافی و کارنامشو برام بگو وقتی من چیزی که دارم میشنوم از اساس برام مسخرس انتظار داری بگم سندی درس میگه ؟ اخه قرن 21 سال 2016 میلادی این حرفا وسط انگلیس مهد موسیقی راک دنیا الحق که موسیقی لس انجلسی میگن فرسوده شده افکارشونم اینقد مونده لجن شده