(sm70) از همون اول بگو بچه جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) از همون اول بگو بچه جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا اگه میشه بگید چطور کاشیهای صفحه استارت را سه تایی کنم در ضمن من از لب تاپ استفاده نمیکنم و کامپیوترم رو میزی است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که کسی نمیفهمید(sm70) بعدشم بچه جون آلتته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بروبچ ... کسی از سیستم صدا و مشکلات کارت صدا سر در میاره ؟؟؟
kb3081424
X86
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
X64
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ما با این ویندوز 10 به یه مشکل اعصاب خورد کن برخورد کردیم . (sm132)
روزی دو سه بار ارور limited جلوی کانکشن wifi ظاهر میشه و اینترنتمو قطع میکنه .
توی ویندوز های قبلی این مشکلو نداشتم.
خیلی توی نت سرچ کردم ولی راه حل هاشون جواب نداد و همچنان از دست این ارور کلافه ام . (sm54)
شیطونه میگه برگردم به ویندوز قبلی (sm25)
انتی ویروست چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی . دو روز پیش به خاطر همین مشکل دوباره ویندوز رو عوض کردم ولی این بار آنتی ویروسی نصب نکردم . اما تفاوتی نکرد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا نت فریم ورک نصب نمیشه همه راهارو رفتم
همشون این ارور رو میدن
اپدیتم نصب کردم
چه کنم