(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شنیدم (sm55)نقل قول:
برادر ارزشی (sm29)
برادر دون مایه (sm73)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت خوابه (sm59)خوشحالی از دیدار دوستان (sm59)(sm46)
شب بخیر(sm10)
هستم !نقل قول:
خوبه من چند وقت یه بار وایبر یا واتس آپ بهت مسیج میدم تو تحویل نمیگیری ! :|
(sm54)
من قطع شدم --- دوباره سلام ---(sm87)
همه رفتن؟ --- (sm95)
سلام --- ممنون ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیست --- چه فرقی داره؟ ---
(sm71)--- چطوری محمد ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]