سعی کن بمیری اگه بد بود با من
نمایش نسخه قابل چاپ
سعی کن بمیری اگه بد بود با من
می خوام ۴۰ کیلو برنج بگیرم یارو میگه کیلو ۱۸ تومن
میشه ۷۲۰ تومن
ای تف تو این مملکت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
من هرچی بخونن که خوشم نمیاد هرچی که خوشم بیاد گوش میدم(sm2)(منظورم اینه حالا چون اسمش خواننده فلانه حتما نمیگم خوبه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه و خواجه و اینا که ریدن خیلی وقته.. 100 تا کار میدن یکی دوتاش به چند بار گوش کردن میرسه.. بقیه فقط ی بار بعد خدافز(sm2)
اگه میشه خودت ی حرکتی روش بزن... پولشو گلریزون میکنیم با بچه های باران.. بهت میدیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ازش تعریف میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گو نخور اینو شن روز پیش دیدم جایزه نخل رو که برده امروزم خبر اومد نماینده کره تو اسکار شده ..
فیلمشم خوبه مخصوصا من که با اون نقش مرده تو My Mister خاطره دارم .. (sm50)
دوتا فیلم از این کارگردان دیدم قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مای میستر رو هنوز نشد ببینم.. 10 دیقه از اولین قسمتشو دیدم شروور میگفتن.. دیگه حوصله نکرذم هنوز ببینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه از من نقل بگیری کیونت میذارم بد ژور ..
باز روت خندیدم عن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]