اینایی که به الهه میگن الى!
به ابراهیم میگن ابى!
به کامران میگن کامی!
به نازنین میگن نازى!
به آزاده میگن آزى!
و کلاً تنبلیشون میاد یه اسمُ کامل بگن!
از همینجا آرزومندیم که:
همسرى خوب و زیبا و پاکدامن به نام : “گوهر”
نصیبشون بشه :))
نمایش نسخه قابل چاپ
اینایی که به الهه میگن الى!
به ابراهیم میگن ابى!
به کامران میگن کامی!
به نازنین میگن نازى!
به آزاده میگن آزى!
و کلاً تنبلیشون میاد یه اسمُ کامل بگن!
از همینجا آرزومندیم که:
همسرى خوب و زیبا و پاکدامن به نام : “گوهر”
نصیبشون بشه :))
خیراندیش؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خير انديش؟(sm55)
ابـروی خـر رو بـرداری آهـو میـشه؟؟؟
نـه خـدایــی میـشه؟؟
نـمیـشه دیـگـه...
نـکُن بـرادر مـن..!!
نـکـُن!:|
وزیر کشور تو مجلس میگه مشکل اعتیاد برای جامعه خیلی مهمتر از ساپورته، 135 تا نماینده قانع نشدن شما برو همین جمله رو تو گاوداری بگو همه موافقن(sm29)
گوهر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهاااااااااااااااا (sm2)
يارو پدر زن و مادر زنش تصادف ميكنن ميميرن ، شب ميره پيش زنش ميخواسته دلداريش بده
ميگه : بي پدر مادره من كيه؟؟!!!
ديروز رفتم كبابي نوشته بود: " 100 % گوسفندي "
بعد از خوردن كباب فهميدم با من بوده !!!(sm30)
قشنگ بود(sm30)نقل قول: