یا داغ رو دلم بذار... یا که از عشقت کم نکن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یا داغ رو دلم بذار... یا که از عشقت کم نکن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباشی روز تاريکم یِ اقيانوس خاموشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام غصه ی دنيا تو قلبم ته نشين ميشه
همیشه فکر میکردم زمین پست ـه... خدا رو سوی قبله میشه پیدا کرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: گمون میکنم تکراری باشه!
نمی دونم:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
........................
دلم تنهاس...دلگيرم
همش حس می کنم دارم بدون عشق ميميرم
ما به هم محتاجیم مثل دیوونه به خواب... مثل گندم به زمین مثل شوره زار به آب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای داشتن تو... چه راهِ دوری رفتمنقل قول:
دلم ميخواد بدونی...راه و چجوری رفتم
منو تو با لب تشنه تن خسته لب یک چشمه رسیدیم... پیش رومون آب زمزم سوختیم اما قطره ای هم نچشیدیم...نقل قول:
مثه عصر پائيزیِ رنگ و روموننقل قول:
واسه خيليا خاطره س آرزومون
نگو تقدیره برگرد... دلت میگیره برگرد... وجود عاشق من... واست میمیره برگرد...نقل قول:
دوست دارم منِ بيچارهنقل قول:
مگه دلم تو دنیا جز تو کسی و داره؟
..................
شب شما خوش (sm27)