حالا من شیرازیم یه چیزی... تو دیگه چرا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا من شیرازیم یه چیزی... تو دیگه چرا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپرس ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برنامه پنج ساله کی قراره تموم بشه؟ (sm2)نقل قول:
(sm120) --- هر وقت بیای اصفهان بگیری ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه سوالی ندارم (sm120)نقل قول:
(sm111)--- ممنون از سوالات شما ---نقل قول:
ممنون از جوابهای شما (sm111)نقل قول:
تا بدین لحظه حدود 20 تا آلبوم ریپ نشده، حدود 70 تا آلبوم تگ نشده و بدون کاور و بیش از 100 تا آلبوم دانلود شده دسته بندی نشده دارم که این همه مربوط به چند ماه اخیره (sm9)
رفقا شما هم مث من سر البوماتون حساس هستید؟ من که اگه رو سی دی یه ذره خط بیوفته دلمو میزنه و میزارمش کنار! یا اصلا کاورا رو اسکن نمیکنم چون دوس ندارم تاش خراب بشه(sm25)
یه جور وسواس فکری عملیه دیگه(sm59)
نه دیگه در این حد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه کم و زیاد اعصابم به هم میریزه ولی تو این شرایط نمیتونم بذارمش کنار (sm59)