صحبت های بیژن مرتضوی راجع به معین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صحبت های بیژن مرتضوی راجع به معین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای رنده "ای ایران"در کنسرت فرانکفورت توسط استاد معین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویی از این کار نداشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hrm [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اینستاگرام استاد معین مراجعه کنبد.اخرین پست استاد همین ویدئو هست که من قایل صوتیشو کانورت کردم واسه دوستان عزبز
سلام بهمن عزیز یه بار دیگه اپ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا نزدیک به یک دهه میشه که به دلایل معلوم خوانندها رقبتی به ارائه اهنگ در قالب البوم ندارند بگذریم از این که گروهی فقط دوست دارند موزیک گوش کنند وکاری به هواشی ان ندارند ولی در این میان گروهی هستند که به جزئیات موسیقی اهمیت داده و به انها توجه دارند از جمله موضوعی که برای این دسته قابل اهمیت هست وجود اهنگ در موازات البوم هست اینکه شاید اهنگ تکی همانند فرزند بدون شناسنامه باشد بگذریم
از انجایی که به کارهای معین علاقه دارم بر ان شدم که تمام اهنگ های وی را در قالب البوم به دوستان ارائه کنم از این رو برای 27 اهنگ تک معین 2 البوم طراحی کردم
سعی کردم در این طرحی از فرمتهای استانداردی استفاده کنم کاورهای هر البوم حدود 100 ساعت فشرده حدود 15 تا 20 روز به طور پاره وقت برده امید وارم واکنش دوستان مثبت بوده و همین طور هر کسی در مورد خواننده مورد علاقه خودش این کار را انجام دهد وهمین طور امیدوارم از این طریق کمک کوچک به این بخش از موسیقی که به نظرم مظلوم واقع شده کرده باشم
دوستان در مدیریت سایت هم میتوانند با استفاده از این کاورها کمک بزرگی در این راه انجام دهند
والسلام
این البوم باعنوان بچه های البرز تقدیم می شود
ایده جالبی بود ممنون از کارتون ، موفق باشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad1772 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم دوم با عنوان شمال تقدیم شما دوستان
مجموعه از آهنگ های بسیار قدیمی و کمیاب معین با کیفیت نسبتا عالی به صورت یک جا
دانلود:
کاورهای کمتر دیده شده آلبوم سفر2 از معین و هایده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاورها رو من توی یک سایت بین المللی به اشتراک گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط zpouya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
CD این البوم رو گم کرده بودم مجبور شدم یه CD جدید طراحی کنم عکس هایده رو هم تار کرده بودم که شما یا هر کس دیگه خوب اون رو روتوش کردید.
در ضمن کاور پشت این کارهم یک طرف هایده هست و اون طرف دیگه معین که من دو طرف عکس رو همین طور که می بینید معین رو گذاشتم
با تشکر از شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad1772 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخشی از تمرین یکی از کارهای جدید معین
آهنگ_جدید__معین_دلم_مثل_حالم _پریشونه_امشب
Moein
عوامل کارا مشخص نشدن؟؟؟
این اون چیزی نبود که بعد 12 سال انتظار میکشیدم
الان اهنگسازا دیگه بیشتر از این توان ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر البومای قدیمی
چشم آذر
بابک بیات
زلاند
اندرانیک
شماعی زاده
اینا هر کدومشون خودشون یه پا استادن. بحث من بیشتر سر ترانس یا چیزهای دیگر. شما میتونستی هر ایرادی به معین بگیری ولی تو بحث ترانه به هیچ وجه. ولی اینبار ترانه متاسفانه درجه یک نبود. ولی یه کار به اون زیبایی بنام روزگار تو البوم هست ، دیگه باز عاشقم شو چه معنی میده که تو البوم باشه؟؟؟ یا یه کار فکر کنم از اقای رادمنش شده مثل اهنگ شراب تو البوم طلوع. یعنی یک کار تقرببا تکراری. چه کاریه اخه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هر خواننده ای می تونه توسط همه شنونده هاش نقد بشه
من خودم رو بارها جای بعضی خوانندها گذاشتم به خودم گفتم مثلا اگه من معین بودم فلان اهنگ رو اصلا نمی خوندم از این نباید خوندن ها رو همه خواننده های کار درست دارند اما نمی دونم چه اتفاقی رخ میده که بعضی اهنگ ها که نباید توسط بعضی خواننده ها خونده نشه خونده میشه
که حتی بعضی از این کارها اینقدر ضعیف هستند که یا هیچ وقت در کنسرت هاشون اجرا نمیشه یا پس از گذشت سالها اون هم به ندرت
اما یک نکته مهم اینجاست که موسیقی شامل گذر زمان میشه یعنی اکثر کارهایی که به اصطلاح دلنشین نیستند بعد از گذشت سالها جایگاه خودشون رو بین شنونده ها پیدا میکنن
انتظارامون بیشتر از این بود ولی بازم معینه دیگه هر چی بخونه لذت بخشه.
صدا و اجرا به قدری زیباست که یه اهنگ ضعیفم تا سطح قابل قبول بالا میبره.
ترانه های بعضی کارا خیلی ضعیفن و ناامید کننده.ضعیف ترین بخش البوم ترانس.
از نو گل کن و وقتی چشات بارونیه و دلسوز من باش و ماندگار و دوراهی کارای نسبتا خوب البومن.وقتی چشات بارونیه بهترین ترکه به نظر من.
ترکای شاد یکم زیادن کاش جای اینا چنتا اهنگ آروم دیگه اضافه میکرد.هوادار و عشق من در حد تک آهنگای قبل البوم ضعیفن.ای کاش دیوونگی نکن قبلا پخش نمیشد و تو البوم قرار داده میشد جای اینا.
خیلی معمولی بود
سوال که پیش میاد اینکه چرا یه تک ترک واقعا درجه یک مثل شمال یا همیجوری نمیمونه رو اقای معین جدا از البومش پحش میکنه که اینا میتونستن تو البومش باشن و سطح فنی البومش رو ببرن بالاتر. و بجای اینا یه سری اهنگ تو البوم با ترانه نه چندان جالب تو البوم قرار میگیره که بدجور تو ذوق میزنه. چرا اقای معین باید اینکارو بکنه؟؟ اگه یه دو سه کار نه چندان خوب البومش رو حذف میکرد و این دو تک ترک رو تو البومش میذاشت حت میتونست به نسبت طلوع تو رده بالاتری قرار بگیره ولی همین ترانه متوسط همه زحمات رو به باد داد. البوم ، البوم خوبیه ولی تعجب میکنم از اقای معین بنظر خودش: کل دنیامی با تو که تمومه دنیامی چه تفاوتی داره؟؟ یا دستات تو دستامه با دستای قشنگت تو دستامه؟؟ بعید از اقای معین تو ترانه که همیشه بخش غیر قابل نقد البومش بوده ، حالا تبدیل به نقطه ضعفش البومش بشه. حیف این صدا و و بعضی ترانهای نا به جا. هر چقدر که یه ترکها جور البومو کشیدن بعضی از ترکها هم زحمات اون ترکها رو هم به هدر دادن
خیلی ضعیف بود یه ترک خوبم پیدا نکردم (sm25)
مثل کارای قدیم نیست ولی یک دو ترک خوب داره انصافانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی چشات بارونیه ملودی قشنگ و احساسی داره
دوراهی هم ترجیع بندش قشنگه ولی ملودی قسمت آرومش خیلی داغونه
این آلبوم فوق العاده قوی
ترانه های نو و وزین به یاد موندنی
ملودی های جدید و نو
تنظیم ها عالی و به روز
اجرای خود استاد فوق العاده
همه ی ساز ها به صورت زنده و ارکستر
فضای آلبوم شدیدا از آلبوم های این چند سال اخیر از بزرگهای موسیقی قوی تر و دلنشین تره
و مورد دیگه اینه که آقای معین آلبوم هاش هیچ کدوم فضاش پاپ نیست با توجه به جنس صدا و نوع اجرا آقای معین موسیقیش تلفیقیه و بله ممکنه خیلی ها موسیقی پاپ داخلی رو گوش بپذیرن و موسیقی معین رو درک نکنن و این البوم سلیقه ی این دوستان رو براورده نمیکنه
این ترک خووبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل دنیامی بنظر شما ترانه بروز و نویی هستش؟؟؟ عین خیالت نیست و رفتی از پیشم اینا بروز حساب میشن. راجه به اقای معین حرف میزنیم نه یه خواننده جوون تازه کار.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hoss Ein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقای معین یعنی روزگار و طلوع و ای دریغ. نه تو تمام ارزوهامی و عشق و رویامی.
4-5 ترک واقعا درجه یکه ولی بعضی از ترکها هم ترانهاشون متاسفانه خوب نیست و متوسطه. همون سبک اسپانیش رو شما گوشش کن. یه جاهاییش ترانه سرا میگه دستت تو دستامه. بعد همین تیکه عینا تو هوادار تو تکرار میشه منتها یه قشنگه بهش اضافه شده. اقای معین بعد از 12 باید تو ترانه به تکرار بیوفته؟؟ یعنی دیگه ترانه خوب نبوده ایشون بگیره؟؟اقای معین باید شعر کلاسیک بخونه ولی چاووشی بجای اقای معین داره اینکارو میکنه. حیف این صدا نیست بعضی از چیزهایی رو که نباید خوند رو میخونه؟؟
سلام
خسته نباشید به شما که تاپیک صدای حضرت عشقو نوشتید
حالا که تک آهنگها در آلبوم ارائه نشدن لطفا زحمت بکشید دوباره با بالاترین کیفیت این آثار جاودانه مثل شمال و خونه آرزو رو آپلود کنید چون تاریخ لینکا گذشته
اگر لطف کنید با کیفیت فلک یا wav باشه که میشه مکتب معینو دیگه به نوادگانمونم ارائه کنیم با کیفیت
هیچکدوم خوشم نیومد موسیقی کاملا پیش پا افتاده ترانه ها ضعیف ملودی ها هیچی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای معینم به تنهایی نمیتونه این همه ضعف و پوشش بده
تلفیقی؟!!!!(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hoss Ein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم عشق من نسبت به بقیه بهتره
در ضمن اقای معین تولدتون مبارک
آلبوم عالیه (sm127)
فقط به طرز ادای کلمات دقت کنید خونندگی به این میگن نه اون چرندیاتی که بعضیا دکلمه می کنن
فعلا 3 تا از کارها دستیاراشون مشخص شد
1 دوراهی
ترانه:افشین مقدم
اهنگساز:بابک زرین
تنظیم کننده:بابک زرین
2 موندگار
ترانه :نامشخص
اهنگساز:عارف شکوری
تنظیم کننده:عارف شکوری
3عشق من
ترانه:ندا جوادی
اهنگساز:بابک زرین
تنظیم کننده:بابک زرین
این اقای افشین مقدم قبلا هم شعر (همدم)و(مردم)رو با معین کار کرده بود
ندا جوادی اولین کارش رو با معین انجام داده
بابک زرین وعارف شکوری هم که قبلا با معین کارهای موفق زیادی داشتن
البته به نظر من حضور این دو بیشتر در این البوم احساس میشه به خصوص عارف شکوری
درود.
باید اینو در نظر داشت همه هم سلیقه نیستن.خیلیا هستن اهنگ بقول خودشون شاد و حتی شیش و هشت از خواننده توقع دارن.یه عده هم اهنگ عاشقانه دوس دارن.یه عده اهنگ اجتماعی - انتقادی دوس دارن.یکی شعر کلاسیک میخواد یکی هم مدرنتر.وقتی در جایگاه یکی مث معین باشی باید بفکر همه باشی.خصوصا وقتی حرف البوم بمیان میاد.
در مورد این کار انچه که میتونی ازش لذت ببری تو البوم وجود داره.شاید یه دونه ولی هست.ولی انتظار بحقی هست که بجای یکی دو یا سه تا داشته باشه.
بهر حال من به شخصه تو این تایم و زمان ترک دلسوز من باش رو پسندیدم.بایس منتظر موند و دید چقدر این ترکها موندگار خواهند ماند.
یاحق
شعر ماندگار به احتمال زیاد برای روزبه بمانی به خاطر اینکه توی ایران براش به مشکل مجوز برنخوره نزدن اسمشنقل قول: