[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افشارزاده امروز در اردوی استقلال
گزارش تمرین استقلال
مدیرعامل باشگاه استقلال امروز در محل اردوی تیمش در کردان حضور پیدا خواهد کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعضای تیم فوتبال استقلال در ادامه روند آماده سازی خود در کردان از ساعت 10 امروز یک تمرین هوازی را برگزار کردند.
این تمرین شامل کار بدنی سبک بود و قرار است عصر امروز یک بازی درون تیمی نیز برگزار شود.
* پیش از تمرین امروز پرویز مظلومی جلسهای را با اعضای کادر فنی خود شامل منصور پورحیدری، مجید صالح، سیروس دین محمدی، محمد نوازی،فرزاد مجیدی، قربانعلی پور و ارژنگینیا برگزار و در خصوص نحوه آماده سازی تیمش در ادامه راه با آنها گفتوگو کرد.
* در این نشست مقرر شد استقلال از روز دوشنبه با توجه به شرایط بازیکنان در فصل بدنسازی بازیهای دوستانه سبکی را برگزار کند که این اتفاق با بازی مقابل بهمن اتفاق خواهد افتاد. قرار است بعد از این بازی تا پیش از عید سعید فطر نیز آبیپوشان یک دیدار دیگر را هم انجام دهند.
*بهرام افشارزاده صبح امروز با پرویز مظلومی تماس گرفت و ضمن کسب اطلاع از آخرین شرایط این تیم اعلام کرد به احتمال فراوان در محل اردوی تیمش در کردان حضور پیدا خواهد کرد.
* بعد از پایان بازی درون تیم عصر امروز بازیکنان استقلال به تهران باز میگردند و جمعه شب خود را به کادر فنی در کمپ دهکده ورزشی کردان معرفی خواهند کرد.
یعقوب کریمی در استقلال می ماند
هافبک استقلال که برای مذاکره با باشگاه سپاهان به اصفهان رفته به احتمال فراوان رضایت نامه خود را از این باشگاه اصفهانی خواهد گرفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشگاه سپاهان تونایی پرداخت مبلغ یک میلیاردو هشتصد میلیون پول قرارداد کریمی را ندارد و به همین دلیل رضایت نامه این بازیکن صادر خواهد شد.
کریمی به احتمال فراوان از شنبه در تمرینات استقلال شرکت خواهد کرد
قرارداد بازیکنان استقلال هفته آینده ثبت میشود
قرارداد بازیکنان جدید تیم فوتبال استقلال هفته آینده ثبت خواهد شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سید مهدی رحمتی، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، روزبه چشمی (در صورت حل مشکلش با صبا) و جابر انصاری 5 بازیکن جدید تیم استقلال هستند که در این فصل به عضویت تیم درآمدهاند. قرار است قرارداد این بازیکنان پس از پایان اردوی کردان در هیات فوتبال استان تهران ثبت شود.
همچنین بهرام امیری با اعلام این خبر گفت: تعدادی از بازیکنانمان باید برای تسویه حساب مالی و پرداخت مبلغ خروج از استان راهی شهرستان شوند و به همین علت هفته آینده بعد از پایان اردوی کردان این اتفاق رخ خواهد داد. ضمن آنکه من روز شنبه به همراه آقای نظری جویباری راهی کردان میشویم تا با برخی از بازیکنان که تفاهم دو ساله با ما داشتند پیرامون قراردادهایشان گفتوگو کنیم.
تدابیر شدید امنیتی در اردوی استقلال
اردو استقلال در کردان کرج بدون حضور خبرنگاران و عکاسان ادامه دارد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حالی که روز گذشته بازیکنان استقلال به دلیل تقارن با شب احیاء به مرخصی رفتند امروز دوباره خود را به پرویز مظلومی معرفی می کنند تا اردوی آبی پوشان در مجموعه ورزشی المپیک در چهارباغ ادامه پیدا کند. نکته جالب سخت گیری مدیران استقلال در حضور خبرنگاران و عکاسان است تا جایی که حتی عکاس وب سایت استقلال هم از حضور در اردو منع شده است.
در حال حاضر پرسپولیس هم تمرینات خود را بدون حضور تماشاگران و خبرنگاران انجام می دهد.
روابط عمومی باشگاه استقلال تنها در بازی های دوستانه اجازه حضور خبرنگاران و عکاسان را صادر خواهد کرد. تا این لحظه فقط یک بازی دوستانه قطعی شده که قرار است آبی ها روز پنجشنبه هفته آینده با تیم بهمن تهران بازی کند.
چشمی: بازگشت من به صبا اتفاق نمی افتد
موضوع دستور مالک جدید باشگاه صبا و دستور او بابت بازگرداندن روزبه چشمی، هافبک سابق این تیم که به استقلال پیوسته است، جنجالی شده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حالی که مدیران صبا سعی در حفظ چشمی دارند، این بازیکن اعتقاد دارد باشگاه سابقش نمی تواند وی را برگرداند.
* در این یکی، دو روز بحث بازگشت تو به صبا بیش از پیش جدی شده است، فکر می کنی این اتفاق می افتد؟
من با استقلال قرارداد بستم و دو هفته است که دارم در این تیم تمرین می کنم بعید است که بازگرداندن من به این راحتی ها باشد. ضمن اینکه باشگاه استقلال دارد کارهای من را پیگیری می کند.
* اگر حرف صبایی ها راست باشد، برای تو ناراحت کننده نیست که مجبور شوی باز به این تیم برگردی؟
این اتفاق نخواهد افتاد و به نظر من مشکلم حل می شود. من استقلال را برای آینده انتخاب کردم و هرگز بحث مالی در کار نبود. اگر می خواستم پول بگیرم مطمئنا صبا پول بیشتری به من می داد اما من به استقلال آمدم تا پیشرفت کنم و به همین دلیل در این تیم می مانم.
* خودت نمی خواهی با مدیران صبا در این رابطه صحبت کنی؟
فعلا چنین تصمیمی ندارم چون آقایان امیری، نظری جویباری و افشارزاده دنبال کارهایم هستند و احتمالا مشکلم حل خواهد شد.
* جو استقلال چطور است. بازیکنان جدید توانسته اند با جو تیم هماهنگ شوند؟
من در مورد خودم صحبت می کنم. قبل از اینکه به استقلال بیایم با آقای رحمتی، ابراهیمی و حیدری آشنایی قدیمی داشتم. اما واقعا جو استقلال فوق العاده است و من فکر می کنم خیلی راحت می توانیم با این جو هماهنگ شویم.
* در اوایل حضور پرویز مظلومی صحبت از جذب بازیکنانی مثل آندو تیموریان و جواد نکونام در پست هافبک دفاعی بود اما در نهایت باشگاه ترجیح داد با تو که یک بازیکن جوان هستی قرارداد امضا کند. فکر می کنی می توانی جای این بازیکنان باتجربه را پرکنی؟
به هر حال کار یک ذره سخت است ولی من تمام تلاشم را می کنم که بتوانم جای این بازیکنان را پر کنم و جواب حمایت کادرفنی و طرفداران این تیم را بدهم.
* فکر می کنی استقلال می تواند امسال قهرمان شود؟
تمام تلاشمان این است که این تیم نتیجه بگیرد. استقلال تیم خوبی بسته است، هم بازیکنان خوبی به این تیم آمده اند و هم بازیکنان قدیمی این تیم قراردادشان را تمدید کرده اند. انشاالله استقلال امسال نتیجه می گیرد.
* در جریانی که این تیم مشکل مالی دارد و احتمالا در وسط فصل به مشکل می خورید؟
به این مسائل فکر نمی کنیم، استقلال تیم بزرگی است و فکر می کنم حتی نیمکت نشینی در این تیم هم افتخار بزرگی است. همه برای موفقیت استقلال تلاش می کنیم.
دهنوی بالاخره آبی شدانگار همین دیروز بود که بین 2 باشگاه سپاهان وپرسپولیس برای جذب او درگیری ایجاد شد وبالاخره پرسپولیس بود که به خاطر رفاقت بیشتر علی دایی با او موفق به جذبش شد.
دهنوی اهل مشهد بی شک یکی از هافبک های دفاعی خوب سالیان اخیر فوتبال ماست که گاهی اوقات استحکامش در ارائه بازی وانجام مصاف های فیزیکی انتقاد علی کریمی را هم برانگیخت.در بازی مورد اشاره دهنوی اولین بازیش با پیراهن پرسپولیس را برابر تراکتورسازی که علی کریمی را داشت برگزار می کرد،دهنوی در آن بازی علی کریمی را از فروغ انداخت .
با این حال او در پرسپولیس چندان موفق نبود و از آنجا به ذوب آهن رفت. تیمی که محملی برای احیای فوتبال قاسم بود چنان چه در پایان فصل استقلالی ها برای جذب او به سراغش رفته وتفاهم فیمابین باعث شد تا او را به احتمال قریب به یقین استقلالی میکند.جالب اینکه او که در فوتبال ما دیر چهره کرده میخواهد تا 40 سالگی فوتبال کند.
قاسم دهنوی ،از سال 88 در لیگ برتر حضور یافت ودر 81 بازی برای مس 20 گل در لیگ زد،در سال 91 به تراکتورسازی رفت وبا این تیم در 31 بازی 2 گل زد.سال حضورش در پرسپولیس پر حاشیه بود ودر سال جدید در ذوب آهن خوب کار کرد.دهنوی که یکبار تا مرز استقلالی شدن پیش رقته بود خرید بدی برای استقلال نیست.
برای ماندن در استقلال نیاز به دلیل نیست
مهاجم استقلال میگوید برای ماندن در این تیم نباید به دنبال دلیلی بود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد شهباززاده درباره وضعیت تیمش و روند تمرینی آبی پوشان گفت: با کادر فنی جدیدمان تمرینات بسیار خوبی را شروع کردهایم و از فرصت باقی مانده تا لیگ به خوبی استفاده میکنیم. بازیکنهای خوبی را در اختیاریم و با توجه به اینکه اندکی دیر شروع کردیم اما شرایط خوبی داریم و عقب ماندگی ما در حال جبران است.
او درباره شرایط اردو کردان استقلال اضافه کرد: در اینجا همه چیز خوب و مهیا است و در محیط مناسبی هستیم. تمرینات پر فشاری را پشت سر می گذاریم و به سطح آمادگی مطلوب نزدیک می شویم.
مهاجم استقلال در پاسخ به این سوال که چرا با وجود پیشنهادات خارجیاش، استقلال را انتخاب کرد، افزود: من با استقلال قرار داد داشتم و هر چند می توانستم طبق قرار دادم با تیمهای خارجی مذاکره کنم اما شرایط را برای ماندن مناسب دیدم و می خواهم امسال به استقلال کمک کنم. هر چند برای فصل پیش رو با استقلال هیچ مذاکره ای نکرده ام اما به همه چیز خوشبین هستم و امیدوارم امسال اتفاقات خوبی برای استقلال بیفتاد.
وی ادامه داد: برای باشگاه بزرگی مانند استقلال لازم نیست درباره چرایی ماندن در آن صحبت کنیم. استقلال تیم بزرگی است و وجود هواداران پرشمار باعث می شود تا دنبال دلیل دیگری نگردیم. امسال در استقلال شرایط خوبی دارم و امیدوارم بتوانم عملکرد مطلوبی ارائه دهم.
بهترین گلزن استقلال در فصل گذشته درباره پیش بینی اش از وضعیت استقلال در فصل جاری تصریح کرد: معتقد هستم که همه چیز به خودمان وابسته است. اگر بتوانیم این روند تمرینی را تا پایان فصل ادامه دهیم و عملکرد خوبی داشته باشیم و در فراز و نشیبهای فصل تمرکز لازم را داشته باشیم می توانیم به اهدافمان برسیم.
شهباززاده درباره تجربه کار با پرویز مظلومی اظهار کرد: من پیش از این تجربه کار با ایشان را نداشتم و اکنون نیز مدت کوتاهی است که با ایشان همکاری می کنم. امیدوارم تجربه کاری خیلی خوبی داشته باشیم و مرور زمان نیز این موضوع را ثابت می کند.
وی درباره اینکه فشار خط حمله استقلال امسال بیش از گذشته بر دوش و برهانی است، ادامه داد: ما یک تیم هستیم و همه در تمامی خطوط برای موفقیت استقلال تلاش می کنیم. هر کس در پستش خودش هر مسئولیتی بر دوشش گذاشته می شود را به بهترین نحو از پسش بر بیاید. من نیز تلاش می کنم اگر در ترکیب تیم باشم با تمام تمرکز و توانم وظایفم را انجام دهم.
نیاز استقلال به سه بازیکن دیگر
معاون ورزشی باشگاه استقلال درباره آخرین وضعیت این تیم در فصل نقل و انتقالات توضیحاتی ارائه داد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی نظری جویباری، معاون ورزشی باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که استراتژی آبی پوشان پایتخت در فصل نقل و انتقالات چه بوده است، گفت: ما بعد از جلسهای که با آقایان افشارزاده، امیری ، پورحیدری و مظلومی داشتیم تصمیم گرفتیم تا سن تیم را کاهش دهیم. در همین راستا تصمیم گرفتیم ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه را در فصل جاری به کار بگیریم. انشاءالله با تلاش همه دوستان استقلال در نهایت موفق شود.
وی در پاسخ به این سوال که چقدر به اهدافی که باشگاهش در نظر داشته، رسیده است؟ اظهار کرد: ما چیزی حدود 80 الی 85 درصد از لیستی که آقای پرویز مظلومی آن را به ما داده بودند، جذب کردهایم. دو بازیکن خارجی و یک بازیکن داخلی مدنظر ماست و امیدوارم هر چه سریعتر بتوانیم لیست تیم را ببندیم. می دانیم که کار خیلی طول کشید و هواداران ناراحت هستند، اما تلاشمان را میکنیم تیم را در یکی، دو روز آینده ببندیم. خیلی کار طول کشید و ما این مساله را میدانیم و همچنین می دانیم که هواداران ناراحت هستند، اما باید توجه کنیم که ما کمی مشکل مالی داریم. درست است که بازیکنان نهایت همکاری را با ما داشتند اما این طبیعی است که بازیکنان جدید که شناختی از ما ندارند مجبور هستیم به آنها پول بدهیم.
نظری جویباری در پاسخ به این سوال که میانگین سنی بازیکنان استقلال در فصل جاری چقدر کاهش یافته است؟ گفت: فکر میکنم دو، سه سالی نسبت به سال گذشته کمتر شود. اگر اشتباه نکنم سال گذشته میانگین سنی استقلال چیزی حدود 29 سال بود، ولی امسال ما آن را دو، سه سال کمتر کردهایم.
وی در پاسخ به این سوال که استقلالیها تاکنون چه بازیکنانی را به صورت قطعی جذب کردهاند؟ خاطر نشان کرد: مهدی رحمتی، جابر انصاری، حاج محمدی ، روزبه چشمی، میثم مجیدی و فرشید اسماعیلی را جذب کردهایم.
نظری جویباری در پاسخ به این سوال که کمبودهای تیمش در حال حاضر چیست؟ گفت: آن طور که آقای مظلومی گفتهاند یک هافبک وسط، یک مدافع و یک مهاجم میخواهیم.
مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که سرنوشت قاسم دهنوی در استقلال به کجا رسید، گفت: دهنوی در لیست اولیه پرویز مظلومی قرار نداشت و من با او صحبتی نداشتهام، اما ظاهرا آقای مظلومی و امیری با او صحبتهای داشتهاند. در حال حاضر هم تا جایی که من می دانم حضور او منتفی شده است. یکی از دلایل دیگر عدم جذب این بازیکن بحث سن اوست که در جلسه مطرح شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد مسعود شجاعی قرار است به استقلال اضافه شود، گفت: او در لیست مظلومی نبود ولی اخیراً صحبتهایی بین او و مظلومی مطرح شده است. درباره او مظلومی به صورت علنی حرفی نزده و درخواستی نداده است.
نظری جویباری در پاسخ به سوالی درباره بازیکنان جدا شده از استقلال و برخوردی که با آنها شد، عنوان کرد: صادقی کاپیتان استقلال بود و ما احترام ویژه ای برای او قائل هستیم. بیکزاده و عنایتی هم همینگونه هستند برای ما. با این حال ما تابع دستورات سرمربی هستیم و آقای مظلومی این بازیکنان را در این فصل نمیخواست. ما خودمان هم از جدایی این بازیکنان ناراحت هستیم. مربیگری امری سلیقهای است. اگر بازیکنان با ما همکاری کنند و بخواهند خداحافظی کنند، باشگاه برای انجام یک بازی خداحافظی تلاشش را میکند و همکاری لازم را دارد اما معمولا اینطور نمیشود و گاهی اوقات با دلخوری بازیکن جدا میشود یا اینکه بازیکن اصلا تمایلی به جدایی ندارد.
گزارش تمرین استقلال
بازیکنان تیم فوتبال استقلال صبح امروز تمرینی سبک داشتند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکنان تیم فوتبال استقلال ساعت 10:30 امروز در کردان کرج به مدت 15 دقیقه به تمرین سبک پرداختند، چون قرار است عصر امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف بهمن تهران بروند.
میلاد فخرالدینی به دلیل حضور در کلینیک و پرویز مظلومی برای شرکت در جلسه کمیته نقلوانتقالات باشگاه استقلال در کردان حضور نداشتند. همچنین خسرو حیدری با کسب اجازه از کادر فنی به تهران بازگشته است، اما به زودی به کمپ تمرینی آبیپوشان بازمیگردد.
گزارش روزنامه اسپانیایی از بازیکن جوان استقلال
یک روزنامه اسپانیایی نوشت بهنام برزای قرار است در تمرینات آزمایشی ختافه شرکت کرده و به مدت یک ماه تست دهد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از روزنامه آس در گزارشی عنوان کرد تیم ختافه به خاطر بازیکن جوان ایرانی و عضو استقلال تهران رایزنی کرده که مجوز این بازیکن عضو تیم ملی زیر 23 سالههای ایران را بگیرد.
مطابق این گزارش قرار شده بازیکن جویای نام امروز (دوشنبه) وارد تمرینات ختافه شود و به مدت 3 هفته تا یک ماه در تمرینات آزمایشی تیم اسپانیایی شرکت کند.
این نشریه همچنین عنوان کرده پرویز مظلومی، سرمربی استقلال موافق از دست دادن بازیکنش برای مدتی طولانی نبوده و اجازه چنین امری را نمیدهد.
آس همچنین از قول برزای عنوان کرده آرزوی هر بازیکن انتقال به فوتبال اروپا است که او نیز از این امر مستنی نیست.
برزای همچنین افزود: استقلال تیم بزرگی است و اگر اجازه حضورم را برای ختافه ندهد، همچنان اینجا میمانم.
درحالی روزنامه اسپانیایی این گزارش را منتشر کرده که پرویز مظلومی اعلام کرده اجازه نمی دهد این بازیکن برای تست دادن به تیم های اروپایی برود. باید دید سرانجام حرف مظلومی اتفاق می افتد یا باشگاه مظلومی را قانع می کند تا این بازیکن برای تست به ختافه برود.
آخرین سهمیه استقلال در چه پستی است؟
باشگاه استقلال تا پایان مهلت نقل و انتقالات می تواند یک بازیکن بزرگسال و البته 2 بازیکن خارجی جذب کند تا به این ترتیب لیست آنها کامل شود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر اولویت باشگاه استقلال جذب بازیکن در پست مهاجم و هافبک بازیساز است. با جدایی رضا عنایتی آبی ها هنوز نتوانستند یک مهاجم تمام کننده جذب کنند و به همین دلیل اولویت اول پرویز مظلومی جذب یک مهاجم تمام کننده است. البته استقلال در این پست سجاد شهباززاده را دارد که فصل گذشته موفق شد نام خود را به عنوان بهترین گلزن ایرانی لیگ معرفی کند.
با این حال بی تردید آبی ها نیاز به یک مهاجم دیگر هم دارند تا در کنار این بازیکن از آن استفاده کنند اما پست بعدی که استقلال نیاز مبرم به بازیکن دارد، پست هافبک بازیساز است. استقلال هم اکنون در این پست کرار را دارد اما با توجه به اینکه این بازیکن هر سال به خاطر مشکلات انضباطی بازی های زیادی را از دست میدهد، پرویز مظلومی از مدیران باشگاه خواست که یک پلی میکر درجه یک را به ترکیب این تیم اضافه کنند. البته بهنام برزای توانایی بازی در پست پشت مهاجم را دارد اما بی تردید کادرفنی استقلال دنبال یک بازیکن باتجربه می گردد که بتواند از آن استفاده کند.
کادر فنی استقلال قید مهاجم کروات را زد
کادر فنی تیم فوتبال استقلال پس از بررسی فیلم بازی مهاجم کروات قید این بازیکن را زد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرویز مظلومی امروز در نشست خود با اعضای کمیته نقل وانتقالات باشگاه استقلال سوابق یک مهاجم اهل کروات به نام «پرو پیچ» را مورد بررسی قرار داد.
مظلومی وقتی شرایط و قیمت این بازیکن را مورد بررسی قرار داد از استقلالیها خواست با او وارد مذاکره شوند و یک فیلم از بازیهای این بازیکن به دست مظلومی و کادر فنی رسید.
سرمربی تیم استقلال قبل از دیدار دوستانه تیمش مقابل بهمن جوان فیلم این مسابقه را تماشا کرد و پس از مشورت با همکارانش قید حضور این بازیکن را در استقلال زد.
مظلومی در تماس با اعضای کمیته نقل وانتقالات باشگاه استقلال از آنها خواست تا با گزینههای دیگر وارد مذاکره شوند.
پیروزی استقلال با گلهای ابراهیمی و شهباززاده
دیدار دوستانه استقلال و بهمن جوان با پیروزی آبی پوشان به پایان رسید.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدار دوستانه استقلال و بهمن جوان امروز در زمین چمن کمپ ورزشی کردان و در حضور نزدیک به 150 تماشاگر برگزار شد. نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید که پرویز مظلومی در بین دو نیمه تغییراتی را در ترکیب تیمش ایجاد کرد که یکی از آنها حضور طالبلو به جای رحمتی بود.
در این نیمه استقلال از روی نقطه پنالتی توسط امید ابراهیمی به گل رسید و سجاد شهباززاده نیز دو گل دیگر به ثمر رساند تا بازی در نهایت سه بر صفر شود.
* در نیمه دوم یک بازیکن بهمن کارت قرمز گرفت که با توافق طرفین یک بازیکن دیگر وارد زمین شد تا دو تیم با با یازده نفر بازی کنند.
* هنگامی که دقیقه 80 بازی بود تعدادی از بازیکنان قصد رفتن به اتاقهای خود را داشتند که با هجوم تماشاگران برای گرفتن عکس یادگاری رو به رو شدند. بازیکنانی نظیر کرار، برهانی،عمران زاده که صبح امروز تمرین هوازی را برگزار کردند به هنگام ترک زمین با مشکلاتی مواجه شده و تماشاگران آنها را دوره کرده که این موضوع کار آنها را سخت کرد. در نهایت پورحیدری از مسئولان نیروی انتظامی خواست تا شرایط را برای حضور بازیکنان در اتاقهایشان فراهم کنند.
گزارش تمرین استقلال
دو بازیکن مصدوم تیم استقلال و همچنین خسرو حیدری به اردوی آبیپوشان در کردان اضافه شدند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسرو حیدری که یکشنبه شب گذشته برای ملاقات با خانواده و فرزند تازه به دنیا آمده خود اردوی آبیپوشان را ترک کرده بود شب گذشته خود را به کادر فنی تیم استقلال معرفی کرد.
* میلاد فخرالدینی و محسن کریمی دو بازیکن مصدوم تیم استقلال که یکی دو روز به کلینیک دکتر نوروزی رفته بودند شب گذشته در اردوی آبیپوشان حاضر شدند.
* بهرام افشارزاده شب گذشته در تماس با پرویز مظلومی وضعیت اردو را از وی جویا شد و سرمربی استقلال خواست اگر کم و کاستی در کمپ کردان وجود دارد به اطلاع مدیرعامل استقلال برساند.
* اعضای تیم فوتبال استقلال از ساعت 10 صبح امروز یک تمرین ریکاوری را برگزار میکنند. قرار است بازیکنانی که در ترکیب استقلال مقابل بهمن بازی کردهاند ریکاوری کرده و بقیه نیز کار بدنسازی و هوازی انجام دهند.
* اعضای کادر فنی تیم استقلال در تدارک هستند تا روز پنجشنبه یک بازی دوستانه دیگر را ترتیب داده و بازیکنان را در این مسابقه محک بزند.
* قرار است پرویز مظلومی طبق برنامهریزی صورت گرفته در مراسم شب گذشته قرعهکشی لیگ برتر برای آبیپوشان برنامهریزی تاکتیکی کند و تقریبا تا سه روز مانده به آغاز مسابقات نحوه برنامههای آبیپوشان را به اطلاع بازیکنان برساند.
تیم فوتبال استقلال در اولین دیدار خود در لیگ پانزدهم میهمان سیاهجامگان مشهد خواهد بود.
افشارزاده بالاخره به کردان رفت
مدیرعامل استقلال بالاخره به اردوی این تیم در اردوی کردان رفت و با بازیکنان این تیم دیدار کرد.
پیش از این چندین بار قرار بود افشارزاده در اردوی استقلال در کردان حاضر بشود ولی این اتفاق نیفتاده بود.
افشارزاده در جلسه به کادرفنی و بازیکنان به آنها قول داد که هرچه زودتر مشکلات مالی آنها را حل کند تا تیم با روحیه ای خوب بازی های لیگ را شروع کند.
گزارش تمرین استقلال
سرمربی تیم فوتبال استقلال برای شرکت در مراسم افطاری ریاست جمهوری محل تمرین این تیم را ترک کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرین عصر امروز (چهارشنبه) تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 در کردان کرج برگزار شد.
* شش بازیکن جدید تیم استقلال که صبح امروز برای تست پزشکی در تمرین حضور نداشتند، در تمرین عصر حاضر بودند.
* پرویز مظلومی در 15 دقیقه ابتدای تمرین حضور داشت، اما برای شرکت در مراسم افطاری ریاست جمهوری راهی تهران شد.
* فخرالدینی، محسن کریمی و علیرضا رمضانی تمرینات اختصاصی انجام دادند.
* مجید صالح 10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد.
* دروازهبانهای استقلال با پیراهنهای جدید تمرین کردند.
* محور تمرین آبیپوشان دویدن دور زمین، کار با توپ، کارهای ترکیبی و فوتبال درون تیمی بود.
* حدود 20 نفر از هواداران استقلال در کردان حضور داشتند و از نزدیک نظارهگر تمرین بودند.
* هنگامی که اعضای کادر فنی متوجه شدند که باشگاه سپاهان با صدور رضایتنامه یعقوب کریمی موافقت کردند، خوشحال شدند.
* آبیپوشان فردا (پنجشنبه) در دومین دیدار تدارکاتی به مصاف نیروی زمینی میروند و اردوی چند روزها آنها به پایان میرسد.
واکنش کرار در مورد پوشیدن شماره 7 (عکس)
هافبک عراقی استقلال در مورد پوشیدن شماره 7 این تیم در فصل جدید مطلبی را در فضای مجازی منتشر کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرار جاسم بازیکن عراقی که درخواست وی برای پوشیدن شماره 7 استقلال با حاشیههایی روبرو شده است، با انتشار مطلبی در صفحه شخصی اش در اینستاگرام نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
وی در این مطلب گفته است: من بازیکن حرفهای هستم و هر شماره ای که دوست داشته باشم تن میکنم. کسی حق دخالت نداره. آقای فرهاد مجیدی برای من خیلی قابل احترام هستن و قلباً دوستشون دارم، او یک اسطوره واقعی و فراموش نشدنی فوتبال ایران است. من با کسب اجازه از ایشون مفتخرم شماره 7 رو تن کنم.
فرهاد مجیدی با انتشار مطلبی در این خصوص گفته بود تماسی با باشگاه استقلال و کرار جاسم نداشتهام.
استقلال به مصاف همنام خوزستانی میرود
تیم فوتبال استقلال تهران هفته آینده دیداری تدارکاتی را مقابل همنام خوزستانی برگزار میکند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم فوتبال استقلال تهران دیداری تدارکاتی را پنجشنبه هفته آینده اول شهریورماه مقابل استقلال خوزستان برگزار میکند.
این دیدار در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
شاگردان مظلومی روز گذشته در دیداری دوستانه در کردان مقابل نیروی زمینی به تساوی بدون گل رسیدند.
ترافیک استقلال ها در لیگ برتر
یکی از جالب ترین اتفاقات لیگ پانزدهم حضور سه تیم استقلال در لیگ برتر خواهد بود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ پانزدهم با 16 تیم آغاز خواهد شد و یکی از جالب ترین اتفاقات و البته در نوع خود عجیب ترین آنها حضور سه تیم استقلال در لیگ برتر است. استقلال تهران ، استقلال خوزستان و در نهایت استقلال اهواز !
استقلال تهران
استقلال تهران، تیم محبوب پایتخت در تمامی ادوار لیگ برتر حاضر بوده است و در لیگ پانزدهم، دو برادرخوانده در کنار خود میبیند.تیم پرویز مظلومی سه بار برای دیدار به خوزستان خواهد آمد و دو دیدار آن را با استقلالی ها برگزار خواهد کرد.شهری که از قدیم به شهر آبی ها معروف بوده است و استقلالی ها آن را شهر دوم خود می خواندند اما درخشش فولاد خوزستان در سالهای اخیر این ادعا را تا حدود زیادی منتفی کرده است.
استقلال اهواز
محبوب های جنوب باز هم به لیگ برتر بازگشته اند ، آنها پس از چندین سال حضور در لیگ برتر با مدیریت شفیع زاده ها ، به یک باره در سراشیبی سقوط قرار گرفتند.آنها در حالی که یک تصمیم غلط داوری جام را از دستشان ربود و به تیم دیگر داد، خود را پس از مدتی در لیگ دو دیدند و تلاش چند ساله شان برای رسیدن به لیگ برتر موفق نبود و خرید امتیاز فولاد نوین آنها را به لیگ برتر بازگرداند.یکی از محبوب ترین تیم های خطه ی جنوب حال به لیگ برتر بازگشته است .سیاوش بختیاری زاده و محمود یاوری را بالای سر خود میبیند تا بتواند بازهم به روزهای اوج بازگردد تا شاید آن جامی که با یک سوت اشتباه از دست داد را روزی بالای سر بگیرد.
استقلال خوزستان
پس از سقوط استقلال اهواز به دسته دوم ، مالکان گروه ملی نام استقلال را برای این تیم انتخاب کردند تا هواداران استقلال اهواز را به سمت خود بکشانند .اما آنها که در کنار فولاد خود را تیم دوم خوزستان می دیدند نتوانستند آنگونه که باید و شاید در این امر موفق باشند.اما عبدالله ویسی در دو سال حضورش در لیگ توانسته آنها را در لیگ برتر ماندنی کند.مطمئنا مالکان این تیم از ویسی برای سومین سال حضورش انتظار دارند تا در نیمه ی بالای جدول قرار بگیرد تا کم کم رشد و نمو را در تیمشان ببینند.
یک لیگ و سه استقلال
لیگ پانزدهم و سه استقلالی که در آن هستند در نوع خود می تواند جذاب تر باشد.باید این این هت تریک استقلالی ها برای تیمداری در لیگ برتر تا چه اندازه به زیبایی های لیگ می افزاید.
بهترین کاری که طالبلو در ماهرمضان انجام داد
طالب لو در برنامه سینما گلخانه از بهترین کاری که در ماه رمضان انجام داده حرف زد.
وحید طالب لو دروازه بان استقلال که مهمان برنامه سینما گلخانه بود در واکنش به سوال مجری برنامه که پرسید در ماه رمضان که ماه خوبی هاست چه کرده ای گفت:«یک اختلاف چند ساله با مهدی رحمتی داشتیم که الان همه چیز حل شده است و هدف هر دو ما موفقیت استقلال است.»
استقلال مظلومی این شکلی خواهد بود
رونمایی از ترکیب جدید استقلال با هدایت پرویز مظلومی با شکست به اتمام رسید .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حالی که چند روزی از پایان فصل بدنسازی استقلالی ها می گذرد، آبی ها در دو بازی تدارکاتی قبلی خود نتوانستند نتایج خوبی بگیرند. این تیم برابر نیروی زمینی به تساوی بدون گل رضایت داد و برابر پیکان هم یک بر صفر شکست خورد تا در حالی که 9 روز به شروع اولین بازی استقلال در لیگبرتر بیشتر باقی نمانده است، نگرانی ها بالا بگیرد.
هر چند که پرویز مظلومی معتقد است بازی های تدارکاتی نتیجه اش چندان مهم نیست، با این حال این تیم فرصت کمی دارد تا برای شروع لیگبرتر آماده بشود. با نگاهی به بازیکنانی که در تمرینات استقلال حضور دارند، می توان ترکیب این تیم را از هم اکنون حدس زد.
دروازهبان
مهدی رحمتی بی تردید در لیگ پانزدهم گلر اول استقلال خواهد بود، او بعد از یک فصل دوری از این تیم امیدوار است بار دیگر خاطرات خوب گذشته را تکرار کند ؛ او که امروز بعد از گل خورده مقابل پیکان مورد انتقاد روزنامه های ورزشی قرار گرفت باید خود را آماده رقابت با وحیدطالب لو کند که منتظر لغزش احتمالی اش است.
مدافعان
با توجه به ترکیبی که مظلومی در دو بازی دوستانه از آن استفاده کرده به نظر می رسد با شروع فصل امین حاج محمدی و حنیف عمرانزاده دو دفاع وسط این تیم در بیشتر بازی ها باشند. استقلال در دفاع راست میلاد فخرالدینی را در ترکیب ثابتش می بیند و در دفاع چپ هم میثم مجیدی. اگر بیکزاده در استقلال ماندنی شود مجیدی کار سختی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی استقلال خواهد داشت. البته استقلال در پست دفاع وسط هرائر مگویان را هم دارد و حاج محمدی و عمرانزاده برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی چندان بی رقیب هم نیستند.
هافبک ها
تقریبا همه مطمئن هستند که روزبه چشمی و امید ابراهیمی دو هافبک دفاعی ثابت آبی ها در لیگ پانزدهم خواهند بود و بازیکنی مثل خرسندنیا بسیار کار سختی برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت این تیم دارند. آبی ها در پست هافبک راست خسرو حیدری ملیپوش را دارند که البته علیرضا رمضانی جوان هم برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بدون شانس نیست. در سمت چپ هم آبی ها می توانند از بازیکنانی مثل بهنام برزای، محسن کریمی و حتی یعقوب کریمی در صورتی که بتواند رضایت نامه اش را از سپاهان بگیرد، استفاده کنند. بی تردید کرار جاسم گزینه اصلی آبی ها برای قرار گرفتن در پست پشت مهاجم است .نکته جالب حضور ریوالدو در ترکیب استقلال است ، هافبکی که شبیه جواد نکونام بازی می کند اما ظاهرا بعنوان پلی میکر به استقلال آمده است .
مهاجمان
استقلال در حال حاضر فقط دو مهاجم تخصصی دارد که به احتمال فراوان از سجاد شهباززاده به عنوان تک مهاجم این تیم استفاده خواهد شد. البته آبی ها آرش برهانی را هم در لیست خود می بینند که می تواند یک ذخیره مطمئن لقب بگیرد. البته استقلال قرار است یک مهاجم کروات با نام پروبیچ را جذب کند که گفته میشود مظلومی روی توانایی او در گلزنی حساب ویژه ای باز کرده است.
ترکیب احتمالی استقلال
استقلال باید 9 روز دیگر اولین بازی خود را در لیگبرتر با سیاه جامگان انجام بدهد. این تیم تنها حنیف عمرانزاده را در اختیار ندارد و بقیه بازیکنان می توانند برای این تیم بازی کنند. ترکیب احتمالی استقلال به شرح زیر است:
مهدی رحمتی، روزبه چشمی، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، میلاد فخرالدینی، محمدرضا خرسندنیا، امید ابراهیمی، کرار جاسم، خسرو حیدری، بهنام برزای و سجاد شهباززاده
گزارش تمرین استقلال
بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز آبیپوشان حضور یافت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرین عصر تیم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 امروز در زمین شماره دو آزادی و با حضور 50 نفر از طرفداران این تیم آغاز شد.
* خسرو حیدری که به دلیل مصدومیت در تمرینات حضور نداشت، امروز در زمین شماره دو آزادی حضور یافت و به تمرین اختصاصی پرداخت. همچنین میلاد فخرالدینی که گفته شده به دلیل مصدومیت و گرفتن ام آر آی دو روز در تمرینات حضور پیدا نکرده امروز همراه حیدری تمرین اختصاصی انجام داد. حیدری و فخرالدینی دقایقی با مظلومی صحبت کردند و دکتر کاوه ستوده درباره مصدومیت این بازیکنان توضیحاتی به سرمربی آبیپوشان ارائه داد.
* مهدی رحمتی و وحید طالبلو زودتر از سایر بازیکنان خودشان را به زمین شماره دو رساندند تا تمرین اختصاصی زیر نظر حسین ترابپور انجام دهند. رحمتی که روز گذشته مصدوم شده بود ابتدا تمرین کرد اما پس از دقایقی بار دیگر احساس درد کرد و نتوانست به تمرین ادامه دهد. رحمتی در حالی مصدوم شده است که فرزندش نیز با دست گچ گرفته کنار او حضور داشت!
* هنگامی که بازیکنان آماده تمرین شدند به دلیل اینکه تولد روزبه چشمی بود همگی برای وی دست زدند.
* منصور پورحیدری با لباس ورزشی نظارهگر تمرین آبی پوشان بود.
* اسماعیل حلالی بازیکن پیشین پرسپولیس امروز مهمان ویژه آبیپوشان بود و پرویز مظلومی و منصور پورحیدری استقبال گرمی از او کردند.
* ریوالدو باربوسا هافبک برزیلی جدید استقلال مانند دو روز گذشته به تمرین اختصاصی پرداخت.
* بازیکنانی که روز گذشته در دیدار با استقلال خوزستان به میدان رفته بودند تمرین سبکی را انجام دادند و سپس نظارهگر تمرین همبازیان خود شدند.
* پرویز مظلومی دقایقی با علیرضا رمضانی به گفتوگو پرداخت و با او در مورد مسائل فنی صحبت کرد.
* محور تمرین آبیپوشان دویدن دور زمین، کارهای ترکیبی و فوتبال در دو گروه سبز و نارنجی بود. در تمرین فوتبال فرزاد مجیدی، محمد نوازی و سیروس دینمحمدی حضور داشتند.
* 50 هواداری که تمرین حضور داشتند در خصوص حضور بازیکن کرواسی مدنظر استقلال و گلهایی که برای تیمش در لیگ اروپا به ثمر رسانده بود به اظهارنظر میپرداختند.
* چشمی به دلیل فرا رسیدن تولدش بین بازیکنان شیرینی پخش کرد.
* مجید صالح و مهدی رحمتی دقایقی با یکدیگر به صورت خصوصی صحبت کردند.
(sm46)(sm66)(sm189)(sm184)(sm148)(sm157)(sm199)(sm 143)(sm131)(sm200)(sm103)(sm5)(sm13)(sm7)(sm143)(s m200)(sm76)(sm72)(sm111)
(sm51)(sm118)(sm10)(sm132)(sm128)(sm187)(sm93)(sm1 27)(sm157)(sm185)(sm153)(sm44)(sm46)(sm50)(sm27)(s m66)(sm131)(sm82)(sm84)(sm119)(sm171)
(sm42)(sm58)(sm131)(sm7)(sm38)(sm101)(sm152)(sm212 )(sm128)(sm181)(sm79)(sm62)(sm62)(sm174)(sm118)(sm 23)(sm47)(sm201)(sm128)(sm51)
(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(s m95)(sm95)(sm95)
استقلال قهرمان
(sm2)
کری 4 تایی پروپجیچ برای پرسپولیس(عکس)
پروپئیچ مهاجم کروات امروز در تست پزشکی فدراسیون شرکت کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروپجیچ مهاجم کروات که با استقلال وارد مزاکره شده است امروز در مرکز ارزیابی های فوتبال ایران حاضر شد. گفتنی است از آنجایی که پرویز مظلومی تاکید زیادی روی سلامت بازیکنان خارجی استقلال دارد تا زمانی که جواب تست پزشکی پروپجیچ مشخص نشود با او قراردادی امضا نخواهد شد. برای همین هم این مهاجم کروات فعلا قصد انجام هیچ مصاحبه ای را ندارد ولی به گفته خبرنگارها شماره 4 را با دستش نشان داد که مورد مواخذه مدیر برنامه هایش قرار گرفت.
گزارش تمرین استقلال
دروازهبان و بازیکنان تیم فوتبال استقلال از حضور یعقوب کریمی در تمرینات آبیپوشان ابراز خوشحالی کردند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرین تیم فوتبال استقلال جهت آمادهسازی برای دیدار مقابل سیاهجامگان مشهد از ساعت 18:30 امروز (دوشنبه) در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی برگزار شد.
* دروازهبانان استقلال یک ساعت زودتر از زمان آغاز تمرین، در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی حضور یافتند تا زیر نظر حسین ترابپور تمرین اختصاصی انجام دهند.
* یعقوب کریمی که پس از کشوقوسهای فراوان رضایتنامه خود را از باشگاه سپاهان دریافت کرد، بالاخره در تمرین آبیپوشان شرکت کرد. هنگامی که کریمی وارد محل تمرین شد، مهدی رحمتی و سایر بازیکنان به وی خوشآمد گفتند.
* ریوالدو باربوزا، بازیکن برزیلی استقلال که در تمرین روز گذشته غایب بود، در تمرین امروز حضور داشت و به همراه یعقوب کریمی و مجید حسینی به تمرین اختصاصی زیر نظر مربی بدنساز پرداخت. ریوالدو در حالی در تمرین حضور یافت که روز گذشته شایعه شده بود که این بازیکن به دلیل عدم پرداخت مطالباتش در تمرین شرکت نکرده است.
* محور تمرین آبیپوشان دویدن دور زمین، کارهای هوازی، حفظ توپ و تمرین فوتبال بود.
* در جریان تمرین میلاد فخرالدینی و پرویز مظلومی در گوشهای از زمین با یکدیگر صحبت کردند.
* کرار جاسم به همراه فرزندش در تمرین شرکت کرد.
دیدار تیمهای سیاهجامگان و استقلال در چارچوب هفته نخست مسابقات لیگ برتر روز پنجشنبه هفته جاری در مشهد برگزار میشود.
برزای: نام استقلال یعنی قهرمانی
هافبک استقلال اعتقاد دارد مظلومی به تمام جوان ها اعتماد دارد و این خیلی اتفاق خوبی است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنام برزای گفت: نه من بلکه آقای مظلومی به تمام جوان ها اعتماد زیادی دارد و این به بچه ها کمک می کند که بتوانیم خیلی خوب کار کنیم. من خودم شخصا انگیزه زیادی دارم که بتوانم در این فصل توانایی هایم را نشان بدهم.
او در مورد اینکه گفته می شود شرایط بدنی بازیکنان خوب نیست هم گفت: من اصلا چنین صحبتی را قبول ندارم. اتفاقا بدن بچه ها کاملا آماده است و من شخصا ثانیه شماری می کنم که لیگبرتر شروع شود. مطمئن باشید از همان هفته اول با قدرت کارمان را شروع می کنیم.
هافبک استقلال در مورد اینکه رفتنش به ختافه منتفی شد هم گفت: من دیگر این موضوع را فراموش کرده ام و می خواهم برای استقلال بهترین بازی ها را انجام بدهم. مطمئن باشید اگر در استقلال خوب کار کنم، سال دیگر پیشنهادهای بهتری برای من می آید.
برزای در مورد میزان آمادگی خودش هم گفت: من کاملا آماده هستم و می خواهم فصل خوبی را رقم بزنم. البته اینکه بازی کنم یا نکنم به کادرفنی بستگی دارد. من سال پیش هم کاملا آماده بودم اما از من بازی گرفته نشد. اگر آقای مظلومی صلاح بداند، با تمام وجود برای استقلال بازی خواهم کرد.
هافبک استقلال در مورد شانس قهرمانی استقلال هم اینطور توضیح می دهد: من فکر می کنم وقتی نام استقلال می آید، همه به قهرمانی فکر می کنند تمام بچه ها امیدوار هستند که این فصل بتوانیم نتایج خوبی کسب کنیم.
ترکیب استقلال برای بازی با سیاه جامگان
ترکیب تیم فوتبال استقلال برای بازی با سیاهجامگان مشخص شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرویز مظلومی سرمربی استقلال برای اولین بازی این تیم در فصل جدید مقابل سیاه جامگان ترکیب زیر را انتخاب کرده است:
سید مهدی رحمتی، روزبه چشمی،محمدرضا خرسندنیا، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، امید ابراهیمی، جاسم کرار،جابر انصاری، سجاد شهباززاده، محسن کریمی و آرش برهانی
این بازی ساعت 18 آغاز می شود.
سیاه جامگان 1 - استقلال 2/ اولین سه امتیاز لیگ آبی بود
فتح روحیه بخش با گلهای شهباز
سجاد شهباز زاده با دو گل، ستاره استقلال در بازی دشوار مقابل تیم سختکوش سیاه جامگان بود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهباز زاده با دو گل در نیمه اول و دوم برد استقلال را در شرایطی رقم زد که حریف با بازیکنان جوان و کم ادعایش نمایش قابل احترامی داشت.
استادیوم: ثامن مشهد تماشاگر: 20 هزار نفر
داور: احمد صالحی کمک داوران: محمدرضا ابوالفضلی و سعید قاسمی
اخطار: میلان یوواویچ (52) از سیاه جامگان - مهدی رحمتی (51) و آرش برهانی (84)
سیاه جامگان: محسن فروزان، تیزرو، میثم حسینی، سالار افراسیابی(60 امید سینک)، سعید مهدی پور، میلان یوانوویچ، احمد کامدار، محسن دلیر، غلامرضا عنایتی(83 حسین زامهران)، مصطفی احمدی و پیمان میری
سرمربی: رسول خطیبی
استقلال تهران: مهدی رحمتی، روزبه چشمی، محمدرضا خرسندنیا، امید ابراهیمی، جاسم کرار(80 فرشید اسماعیلی)، آرش برهانی(86 علیرضا رمضانی)، سجاد شهباززاده، جابر انصاری، محمدامین حاجمحمدی، میثم مجیدی و محسن کریمی(76 بهنام برزای)
سرمربی: پرویز مظلومی
شرح گلها :
سیاه جامگان 0 استقلال یک: (دقیقه 37، سجاد شهباززاده): ارسال زیبای آرش برهانی به درون محوطه را سجاد شهباززاده بدون مزاحمت به هوا برخواست و با ضربه سر درون دروازه فروزان قرار داد تا اولین گل لیگ را به نام خود ثبت کند.سیاه جامگان 1 استقلال 1 : (دقیقه 63، علیرضا نقیزاده): پرتاب اوت بلند از جناح راست و دخالت مهاجم سیاه جامگان توپ را مقابل پای نقیزاده انداخت و او با نوک پا اولین گل فصل تیمش را وارد دروازه رحمتی کرد.
سیاه جامگان یک استقلال 2: (دقیقه 75، سجاد شهباززاده): استقلال در ضد حمله موفق شد روی تیزهوشی و حرکت ترکیبی برزای و شهباززاده گل دوم را به ثمر برساند. پاس در عمق برزای برای شهباززاده این بازیکن را با فروزان تک به تک کرد تا او دومین گل خود و تیمش را به ثمر برساند.
شرح بازی:
استقلال در اولین دیدار لیگ برتر نیز مطابق سنوات گذشته شکست نخورد تا با برتری در زمین سیاه جامگان، آغازی امیدوار کننده در لیگ برتر داشته باشد.
پرویز مظلومی که در این دیدار چند بازیکن اصلی تیمش را در اختیار نداشت به جوانان تیمش اتکا کرد و البته شهباززاده نیز که در این دیدار در پست ایده آلش به میدان رفته بود موفق شد با دو گل زیبا سه امتیاز را به پرویز مظلومی هدیه دهد.
رسول خطیبی که پیش از آغاز این دیدار وعده پیروزی بر استقلال را داده بود به نظر می رسد با این شرایط کار سختی در لیگ پیش رو داشته باشد و خط دفاعی او روز پراشتباهی را برابر حمله وران استقلال داشت.
دقایق حساس :
دقیقه یک: اولین خطر روی دروازه استقلال را رضا عنایتی به وجود آورد و با هجوم به عمق دفاع این تیم چشمی و رحمتی را با مشکل مواجه کرد که رحمتی زودتر از مهاجم سیاه جامگان توپ را از آن خود کرد.
دقیقه 3: فرار رضا عنایتی پشت مدافعان استقلال را سعید قاسمی، کمک داور این دیدار آفساید اعلام کرد و اعتراض کاپیتان سیاه جامگان را در پی داشت.
دقیقه 6: بار دیگر فرار سیاه جامگان پشت محوطه جریمه و این بار هم رحتمی زودتر از دلیر صاحب توپ شد.
دقیقه 9: ارسال استقلال ها در محوطه شش قدم را محسن کریمی با اختلاف به بالای دروازه زد تا بهترین فرصت آبی پوشان از دست برود.
دقیقه 13: پرتاب اوت کامدار درون محوطه جریمه با دخالت مدافعان استقلال با کمترین اختلاف از بالای دروازه به کرنر برای سیاه جامگان تبدیل شد.
دقیقه 17: شوت از پشت محوطه جریمه جابر انصاری را محسن فروزان دفع کرد و در ادامه با توجه به مصدومیت برهانی آن را به بیرون زد.
دقیقه 29: فرار جابر انصاری پشت محوطه جریمه، این بازیکن را با محسن فروزان تک به تک کرد اما ضربه این بازیکن با واکنش فوق العاده گلر سیاه جامگان دفع شد تا تماشاگران همچنان در حسرت تماشای اولین گل لیگ پانزدهم بمانند.
دقیقه 40: اشتباهات مدافعان سیاه جامگان باعث شده تا مهاجمان استقلال فرصت های خوبی برای گلزنی به دست آورند و این بار شهباززاده با فرار درون محوطه جریمه با فروزان تک به تک شد که ضربه اش را به بالای دروازه فرستاد.
دقیقه 41: شانس دیگر گلزنی برای مهاجمان استقلال ساخته و پرداخته شد که این بار انصاری موفق نشد ضربه اش را به خوبی به سمت دروازه بزند. روی اشتباه کامدار، این مهاجم صاحب توپ شد و در موقعیتی عالی اقدام به ارسال پاس زمینی درون شش قدم کرد که کسی نتوانست از این موقعیت استفاده کند.
دقیقه 44: مهاجمان استقلال در میان اشتباهات مدافعان سیاه جامگان جناح چپ و راست این تیم را از آن خود کرده اند و با ارسال های پیاپی به دنبال گل دوم هستند. این بار انصاری صاحب توپ شد و از سمت راست توپش را درون محوطه جریمه فرستاد که ضربه کرار با اختلاف به بیرون رفت.
دقیقه 48: مهدی رحمتی با توجه به اینکه تیمش از حریف پیش بود اقدام به اتلاف وقت کرد که صالحی او را با کارت زرد جریمه کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقه 50: اشتباه مدافعان سیاه جامگان در آفساید گیری موقعیت خوبی برای انصاری ایجاد کرد که این بازیکن موفق به استفاده از آن نشد.
دقیقه 51: آرش برهانی با دریبل چند بازیکن در جناح راست پیش رفت و در موقعیتی مناسب توپ را به محوطه جریمه فرستاده که کرار به این توپ نرسید تا آه از نهاد برهانی بلند شود.
دقیقه 52: اشتباه بازیکن سیاه جامگان نزدیک بود یک گل به خودی به نام این تیم کند که کامدار روی خط دروازه توپ را برگشت داد.
دقیقه 67: ارسال بازیکنان سیاه جامگان با دخالت مدافع استقلال در دهانه دروازه برگشت داده شد تا شاگردان رسول خطیبی در زدن گل دوم ناکام بمانند.
دقیقه 69: برهانی که در یکی از بهترین روزهای خود قرار دارد ارسال دیگری را درون محوطه جریمه انجام داد که پاس خوب او را شهباززاده نتوانست وارد دروازه کند.
دقیقه 71: پیمان میری با جا گذاشتن مدافع مستقیم خود وارد محوطه جریمه شد و ضربه اش را به سمت دروازه زد که مهدی رحمتی آن را به کرنر فرستاد.
دقیقه 72: اشتباه دیگری از مدافعان سیاه جامگان در آفسایدگیری باعث شد که کریمی صاحب توپ شود اما ضربه ناقص این مهاجم جوان به راحتی در اختیار فروزان قرار گرفت.
دقیقه 3+90: فرار امید سینک و ضربه او با دفع مهدی رحمتی همراه شد تا آخرین موقعیت سیاه جامگان نیز راهی به دروازه استقلال نداشته باشد.
بهترین بازیکن: سجاد شهباز زاده مرد دو گله استقلال موثرترین بازیکن میدان بود اما آرش برهانی نیز نمایش قابل توجهی داشت. در بین بازیکنان سیاه جامگان هم احمد کامدار و امید سینک عالی کار کردند.
اتفاق ویژه: محسن فروزان دروازه بان سیاه جامگان در ابتدای بازی از دست دادن با مهدی رحمتی خودداری کرد.
بازگشت فوق العاده برهانی (عکس)
آقای گل تاریخ باشگاه استقلال در بازی با سیاه جامگان در هفته اول لیگ برتر بازگشت فوق العاده ای به روزهای اوج خود داشت.
برهانی که در سیستم 3-3-4 مظلومی مهاجم متمایل به راست بازی می کرد، پاس گل اول تیمش را به سجاد شهباززاده داد و البته بارها با نفذهایش شهباززاده و جابر انصاری را در موقعیت گل قرار داد.
امیرقلعه نویی، سرمربی وقت استقلال در 2 فصل اخیر کمتر به برهانی فرصت بازی داد اما حالا به نظر می رسد مظلومی در اندیشه احیای دوباره این بازیکن است.
فروزان با رحمتی دست نداد (عکس)
محسن فروزان دروازهبان سابق استقلال در ابتدای مسابقه از دست دادن با مهدی رحمتی خودداری کرد.
فروزان که برای بازی امروز انگیزه های بسیاری داشت، از قبل از مسابقه تصمیم خود را برای دست ندادن به رحمتی گرفته بود و این کار را انجام داد. او دروازهبان فصل پیش استقلال است و جانشین رحمتی شده بود. اتفاقی که به صورت برعکس در این فصل تکرار شد.
شهباززاده 2گله شد (عکس)
سجاد شهباززاده که در گفتوگو با ورزش سه اعلام کرده بود تصمیم دارد این فصل آقای گل لیگ شود، با دو گل در بازی افتتاحیه لیگ عزم جدی خود را برای رسیدن به این قول نشان داد.
شهباززاده در نیمه اول روی یک ضربه سر با پاس برهانی و در نیمه دوم با ضربه ای از فاصله نزدیک در فضای پشت دفاع حریف خود را دو گله کرد.
نکته جالب اینکه او پس از مدت ها دوباره به عنوان مهاجم نوک استقلال فعالیت می کرد. به نظر می رسد پرویز مظلومی باید به این بازیکن اعتماد کند و او را در پست مورد علاقه اش به میدان بفرستد.
پرچــم بالاست....... (sm118)
(sm131)(sm130)