دلم تنگه پرتقالِ من
گلپرِ سبزه
قلب سار من
منو ببخش از برای تو
هر چی که می خوای میارم
اتل و متل نازنینِ دل رندگی خوب و مهربونه ...
بودنت هنوز مثل بارونه ...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم تنگه پرتقالِ من
گلپرِ سبزه
قلب سار من
منو ببخش از برای تو
هر چی که می خوای میارم
اتل و متل نازنینِ دل رندگی خوب و مهربونه ...
بودنت هنوز مثل بارونه ...
(sm50)
(sm50)هوس پرتقال کشت منو(sm70)
قلب زار من (sm120)
(sm120)ایا تو سینایینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلودش اومد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه زیاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این که دادی صدا نداره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمزمه میکنه فقط
یعنی چی صدا نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث آهو داره می خونه (sm120)
(sm120)مث آهو راه میرن معمولانقل قول:
این مث آهو می خونه (sm120)نقل قول: