گلبانگ شجریان رو خیلی وقت بود گوش نکرده بودم بعد از مدتا دوباره پلی کردم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
گلبانگ شجریان رو خیلی وقت بود گوش نکرده بودم بعد از مدتا دوباره پلی کردم ...
شرمنده صابر ندارم .. ولی اگه چیزی گیرم بیفته بهت خبر میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چند سال پیش ویدئوی خیلی سخته رو از پی ام سی رکورد کردم و کیفیت شم خوبه . (sm128)
اگه میخوای تا برات آپ کنم (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا بی خیال ! دشمنت شرمنده . (sm19)
این PMC دیوث هم آرشیو خدایی داره .
حالا هر وقت حال داشتی آپلودش کن !
فایل های قبلی رو هم دی شب دانلود کردم مرسی . (sm10)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
تا تو دستامو گرفتی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دنبالِ تمام ویدیو های لیلا باش ! (sm120)
چِت کردم روش (sm50)
آغا سایت موسیقی خارجی و ترکی برام معرفی کنین
خواهش .. آره دیوث همه رو با کیفیت اصلی داره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه میرسونم دستت . من خیلی رکورد کردم منتها همه توی هارد اکسترنال م بود به فنا رفت (sm81)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm81)
(sm51)
مگر تو از برای دل قصه وفا بگویی...
امشب منم مهمان تو
دست من و دامان تو
یا قفل در وامیکنی
یا تا سحر دف میزنم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
A Single Man 2009
میلیک اینو 40 مین دیدم خیلی هم خوبه
ای پرستوهای خسته سرزمین پاکیم کو...
(sm59)نقل قول:
بیا فعلا اینو دانلود کن تا بعد (sm2)
نقل قول:
فیدات (sm72)
هادی و ساسان چند تا سوال :
این مودمای ایران سل چه جوری نصب میشن !؟
سی دی دارن یا همین جوری وصل کنی به یو اس بی کار می کنه !؟
آنتن دهی یِ سیم کارت از کجا معلوم میشه !؟
بعد طرح اینترنت بخوای فعال کنی باید سیم کارت رو بذاری روی گوشی !؟
نه سیدی نداره وقتی که یو اس بی رو وصل کنی توی مای کامپیوتر یه درایو میاد که آیکون ایرانسل داره روش کلیک کنی نرم افزار نصب میشه ..نقل قول:
بعدش میری تو خود سایت بسته میگیری بعضی بسته ها رو هم از طریق اپلیکیشن باید بگیری و فعال کنی
نقل قول:
مقسی ! (sm10)
آنتن دهی سیم کارت هیچ جا معلوم نمیشه !؟
نقل قول:
مث یو اس بی وصل می شه و ب صورت خودکار صفحه تنظیمات مودم رو برات میاره و انتنش دهی هم همونجا مشخص می شه
انتن دهی هم بستگی ب پوشش منطقه ای داره و اگه سرعت خوبی با فورجی رو گوشی داری یعنی دگه مبارکه!!!
سوال اخرتم هادی جواب داد(sm176)
(sm2)مال ساسان فوله
البته این عکس رو از نت برداشتم فرستادم
اما چرا برا من فوله(sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مقسی از جفت تون !
بچه ها گفتین طرح مثلا رایگان شبانه و نصف قیمت یا یه سس شعرِ دیگه ای که به صرفه باشه برای دانلود هم داره !؟
طرح ارزان داره اما رایگان ننقل قول:
مثلا 3ساعت اینترنت تا سقف60گیگ بهت می ده 2 تومن
3ساعت دیگه هم بخوای همین قیمته در بازده زمانی 2-8صبح
بسته 6تا 12 ظهر 5گیگ هفته ای 2 تومن ماهیانه 3 تومن
ببین از ساعت 2 تا 8 صبح 3 تا بسته نامحدود داره
اول : 1 ساعته نامحدود یعنی توی این یه ساعت هر چقدر دانلود کردی : هزار تومن که از خود سایت هم میشه خرید
دوم : 2 ساعته نامحدود : 1600 تومن که از خود سایت هم میشه خرید
سوم که از همه به صرفه تره 3 ساعته نامحدود 2 هزار تومن ولی دیگه خرید بسته فقط از اپلیکشن ایرانسل من میتونی بگیری ..
(sm2)
بعدشم من توی 3 ساعت اگه خوب باشه 30 گیگ راحت میزنم اگه قطع نشه و سرور ج بده .
دیگه به اندازه کافی ساسات توضیح داده منم دادم برو بگیر چورن م دانلود کن (sm2)
(sm50)
قربانِ هادی و ساسی (sm127)(sm127)
ولی هر چه قدر هم که سرعت دانلود و آپلود داشته باشه به یک / دهمِ این رامی یِ دیوث نمی رسیم (sm2)
- (sm50)
عزیزم من بارها گفتم این رامی سروره .. سرعت اینترنت جهانی تو دستاشه .. (sm50)نقل قول:
(sm2)
رامی جان رادیکالو از طرف ما بخر و بوسش کن!!!(sm50)
امشب نود میچسبه(sm173)
خوب حال میکنیا توی سوئد (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشو شوشه لیپک لیلی لونه (sm118)(sm2)نقل قول:
(sm51) چی میگی ؟ آهنگه ؟ (sm2)