تو یه جوری مریضو
منم یه جور دیگه مریضم
نمایش نسخه قابل چاپ
تو یه جوری مریضو
منم یه جور دیگه مریضم
لینکشو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دارم لو بدم بسوززززز (sm150)(sm120) حالا که اینطوری شد اصن لبنیات تو این زندگی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما نمیخوری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه تاپیک برای فروش بازی گذاشته بودم پاک کردین?
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت کدامیک از محصولات لبنی را تو این زندگی بزنیم ؟(sm2)نقل قول:
هر جی که بزنی باز مزه اش همونه که هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نظرم روی پنیر لیقوان است (sm120) ینی هر روز صبح که بلند میشیم بگیم ای پنیر لیقوان تو این زندگی ، قبل خواب هم دوغ بزنیم خوبه خواب آوره : ای دوغ تو این زندگی (sm120)نقل قول:
خدایا تو این روز جمعه همه ****** الهی امین (sm120)