بارسا هم می خواد همین کارُ بکنه که هزینه 600 میلیون یورویی براش در نظر گرفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسا هم می خواد همین کارُ بکنه که هزینه 600 میلیون یورویی براش در نظر گرفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حسی بهم میگه خرید خیلی موفقی میشه (sm132) نوشته بودن رونالدو و بیل بهش پاس نمیدادن و تو زمین زدنش (sm77) حقیقت داره ؟ (sm77)(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش غارسا ورشکست بشه(sm2)
جواب اونی که نوشته بود رو دادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو رونالدو رو بخاطر پاس ندادن بهش هو کردن(sm120)
والا ما ندیدیم(sm77)هر وقت اومد موثر بود بعضی وقتا خود خواه بود رونالدو سرش غر میزد در همین حد(sm25)شایدم من نشنیدم نمیدونم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها عجیب بود کسی واکنشی نشون نداد(sm120)نقل قول:
جواب من به یارو(sm2) غارسایی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خودم دیدم رونالدو یه سیلی بهش زد
بیل هم گردنشو فشار داد و به قصد کشت زدش
شانس اوردیم ایسکو نجاتش داد وگرنه کشته میشد و مثه خوانیتو افسانه میشد(sm2)
از کجاشون در میارن؟(sm77)(sm2)نقل قول:
یه دفاع جوونم از بارسلونا گرفتن (sm132) باز هم به صورت بازیکن آزاد (sm14) چیزی که در تخصص ماروتا ست (sm14) ظاهرا دفاع خوبیه (sm132) نوشته بود روئالم میخواستتش (sm132)نقل قول:
غارسا فراتر از یک غار(sm2)نقل قول:
یارو بهم میگه لاسانا دیارا رو نابود کردین بهش گفتم واقعا به نکته ریزی اشاره کردی خدافظ من بحثی با تو ندارم(sm2)