من مسافرت بودم بچه ها دلم خيلي براتون تنگ شده بود (sm134)(sm134)(sm134)(sm134)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
من مسافرت بودم بچه ها دلم خيلي براتون تنگ شده بود (sm134)(sm134)(sm134)(sm134)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
جا داره يه تشكري كنيم از بچه هائي كه تاپيك رو بالا نگه داشتن حتي به قدر يه سيگار كشيدن(sm50) و يه تشكر ويژه از ياسين عزيز(sm127)(sm127)(sm127)
سلام ننه
هیشکی نیست همه رفتن
برميگردن اين روزا يكم درگير مراسم بودن خودت خوبي عزيزم؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر دلم براي اين تكه كلام مزخرفت تنگ شده بود (sm2)(sm2)(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
(sm46)نقل قول:
مگه حالیت نیست....
به قرآن ۲۰ جا رفتم همش عدس پلو بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]