من چون از جنس صدا و تحریرها و سبک خوندن شادمهر لذت میبرم سعی میکنم با همه اهنگهاش کنار بیام و دوستشون داشته باشم .. نمیدونم چی باعث میشه از ایرادات آهنگ چشم پوشی کنم و سعی کنم لذت ببرم اما با این وجود الکی نعریف نمیکنم چون نمیخوام شادمهر رو گول بزنم و به بیراهه بکشم .. فکر نمیکنم خودتم خوشت اومده باشه یا اگه اومده باشه از روی عادت و علاقه و حس عشقی که به شادمهر داری باید باشه وگرنه همه میدونن که تنظیم یک کپی ضعیف از اهنگ سوزه هات تکراری سیروان بود که برخلاف اون آهنگ هیچ خلاقیتی نداشت و حتی هیچ سازی نداشت و فقط ریتم و آکورد و بیس و کمی (خیلی کم) هارمونی بود و حتی اورتور اول و وسط هم نبود .. شعرش برخلاف اسمش با احساس بود اما از واژگان بسیار عامیانه و مبتدی و بدون خلاقیت استفاده شده بود که انتظاری بیشتر از این هم از ایمین نمیشه داشت اما داستان شعر قشنگ بود اگه شعرشو یکی دیگه میگفت قطعا این سوژه و داستان با پرداخت بهتر و با جملات و ایده های جدید میتوسنت بترکونه ... ملودی هم قسمت ترجیع بندش قشنگ بود .. اونجا که میگه بی احساس منکه گفتم .... این قسمت اهنگ به نظرم جزو قسمتهای خوب این اثر بود .. در کل بازم اهنگ خوبی نبود و دوستش نداشتم چون اصلا حس نمیکنم دارم شادمهر گوش میدم و طبق معمول سطحش از شادمهر کمتره و اصلا خیلیبا سبک شادمهر فاصله داشت .. این سلیقه منه و هر کی دوستش داشت نوش جانش و به عقایدش احتارم میذارم ..اما با اینکه از این اهنگ خوشم نیومده و هنوز با شاهکارهاش فاصله داره ولی به عشق شادمهر و مهره ماری که داره بارها گوش دادم امیدوارمدیگه ایمین واسه شادمهر آهن نسارن
ایمین یه استوری گذاشته بود که ازش پرسیدن چرا با محسن یگانه همکاری نمیکنی و گفته بود خب کسایی که خودشون خوب میسازن باید بسازن و ما بدون دخالت فقط لذت ببریم .. بعد در مورد آهنگهای جدید شادمهر گفته بود فقط تکرارم نک قشنه . یعنی اهنگهای خودشو حتی از تصویر و تقطه ضعف بهتر میدونه .. همکاری با این هنرمندایی که شان و شخصیت شادمهر رو پایین میارن عاقلانه نیست