صداي عشق با مرگه قناري ها نميميرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيال پر زدن با چيدنه پرها نميميره
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
صداي عشق با مرگه قناري ها نميميرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيال پر زدن با چيدنه پرها نميميره
(sm50)
حرفي براي گفتن اگر بود
ديوار ها سكوت نمي كردند
ديوار ! اي قامت بلند
آيا زبان آجري تو
در بند بند سيمان ، محصور مانده است
يا روزگار جايزه دار ماحتا تو را به عرصه ي تبليغ خوانده است
ديوار !
آيا سكوت تنها جواب توست ؟
يا طرح اين فرشته ي عريان
حرف كتاب توست ؟
ديوار !
ديوار !
اي خوش ترين جواب تو __آ
و
ا
ر
خوبی تو؟ اومدی خونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از فردا شب درهای پستو به روی شما عزیزان بازگشایی میشه (sm2)
مگه بسته بوده ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی آره خونه بودم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان دارم از اصفهان پست میذارم! اومدم این یکی خونه
ممه خودش یه گنجه
ممه هشتاد و پنجه
ممه رنگ و وارنگه
ممه مست و ملنگه
ممه دوای درده
ممه بدون پرده
ممه هدیه مرده
ممه حلوای ارده
ممه سفیده برفه
ممه آخر حرفه
ممه ناز و قشنگه
ممه شهر فرنگه
ممه از همه رنگه
ممه قالب دسته
ممه دستا رو بسته
ممه نقش رو تخته
ممه گاهی چه سخته
ممه رفیق بنده
ممه برگ برنده
ممه فقط انارى
ممه مثل بخارى.
.ممه چقد بلایی
ممه چه نوک طلایی
ممه گرد قلمبه
ممه مثه تلمبه
ممه لیموی شیرین
ممه رفیق دیرین
ممه شیرین و ترده
ممه دل منو برده
کمپ دیوانگان ممه!!
مادرزن جان خوبی؟خوش گذشت؟نقل قول:
ولی من ازت دلخورم درسته مامانیییییی هستی ولی دیگه حق نداری زن منو با خودت ببری زن باید تابع حرف شوهرش باشه(sm2)
این چندروز گفتم هم خودم یه استراحتی بکنم هم بخاطر این ایام به جوانان چگونگی درد فراق از پستو یاد بدم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]