(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سه جا غلط داره. چرا چی؟ طراح نوشته شعرارو غلطه، یه سریش قبل انتشار اصلاح شد اینارو کسی متوجه نشد چون هول هولکی درست شد و امد. تریاق و جنگ زده هم یه ایرادات ریزی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار اول که شاه مقصود رو شنیدم گریه کردم (sm74)
(sm74)
نکونام هم از فوتبال خداحافظی کرد - دیگه داشت خودشو جر میداد (sm120)
کوچه ی بی نام رو دیدم از اول تا آخر فیلم به تمامی عوامل سازنده ی فیلم به جز بازیگرا فحش دادم
من با ی حالی دیدمش مثلا میخواستم حالو هوام عوض شه (sm74)نقل قول:
در کل مقوا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینارو خیلی پسندیدم از جشنواره
ابد و یک روز، لانتوری، خشم و هیاهو
هر سه تاشونم نوید محمدزاده ترکونده (sm88)
بارکُد هم خیلی فروش کرده و خیلیام دوست داشتن ولی من اصلا خوشم نیومد. به سختی تا تهش دیدم. معلوم نیست فازش چیه. عصر یخبندانش خوب بود کیایی.