امیر برو تو این زوم اینا بکن ببین رسپانسیوش کار میکنه عایا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر برو تو این زوم اینا بکن ببین رسپانسیوش کار میکنه عایا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد رضا شجریان سرطان کلیه داره (sm77)(sm54)
چه بغضی داشت (sm81)
با گوشی یکی بره وا کنتش ..
قربانت (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروبچ عید همگی مبارک.انشالله سال خوبی داشته باشین.(sm10)
استیج مجبورم حجمشو کم کنم ترافیک گا میره 600 مگ ..
صوتی تبدیل کنی !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین این برنامه ش داستان داره خیلی ..
فرمت فقط بخوای صب کن عکس بگیرم ..
رو x264 بزن فرمتارو میاره ..
ولی میگم این برنامه خیلی بیشتر از این حرفاس ..
اوکی ..
کارت گرافیکت انویدیاس !?؟!
(sm74)
امیر بیا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080
تازه میفهمم ریپ شوخی بود تا الان ..
نازنین کارت گرافیک دارم چنون کانورت میکنه که ..
(sm118)
نمودی نیس جایی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)استیج عالی بود دمشون گرم
پس بیخود میکنی لینک 720 میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
265 ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
200 مگ ..
چرت نگو فرقی نداره که کیفیتش ..نقل قول:
نقل قول:
برو اسکل
برو 600 مگ دان کن ..نقل قول:
اپ تی کانورت میکنم 300نقل قول:
عکس بده ..
رو همه فرمتاس ؟
Mp4 معمولی بذار ..
تو اولش که برنامه رو اجرا میکنی یه پیغام میخواد که باید یه سری چیزارو رو سیستمت نصب کنی از طریق همون برنامه ..
انجام دادی ؟
(sm2)
واسا الان اررورش میابم ..
ویندوزت 64 بیته دیگه ..
امیر ارروزت ضایس چیه ..
چقد خرم من یه بار همینطوری شد برا خودم ..
(sm2)
این عکسی که دادی داره بت اخطار میده معلومه دیگه ..
قسمت رزولوشن رنگش عوض شده یعنی اینکه باید تغییرش بدی ..
اومدی یه فیلم تخمی 360 رو داری کانورت میکنی بت گیر داده ..