تا یه هفته بعد عاشورا یه بطری آب بخوای بزاری تو یخچال باید جورچین حل کنی،البته ما نذری ها رو برای تبرک گرفتیم (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا یه هفته بعد عاشورا یه بطری آب بخوای بزاری تو یخچال باید جورچین حل کنی،البته ما نذری ها رو برای تبرک گرفتیم (sm70)
تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه، اما میتونی کاری کنی آرزو کنه که ای کاش درست رفتار کرده بود!
وقتی که هنوز دو ساعت از آخرین دیدنش نگذشته و احساس دلتنگی میکنی، یعنی رسماً بدبخت شدی رفت....
اينايي كه ميگن "چرا همش سرت تو موبايلته؟"، واقعا فكر ميكنن قيافشون ديدني تره؟
بچه ها صابر کجاست؟ کسی میدونه؟؟؟
قهر کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته دیگه تاپیک نمیاد
چرا؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم دقیق ... من نبودم .. ظاهرا با یکی درگیر شده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید بهتر میدونه
امروز یکی زنگ زد..
در رو باز کردم نذری آورده بود...
کاسه رو گرفتم گفتم دمت گرم داداش قبول باشه...
صبر نکرد کاسه رو بدم..
جیغ میزدو به سمت خونشون می دویدو میگفت...
مااااماااااان چرا نمیزاری این سیبیلامو بند بندازم.....!😢😢😳😭😓
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]jo
به دوست دخترم گفتم : ﯾﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﮕﻮ ﻗﻠﺒﻢ ﺑﻠﺮﺯﻩ ؟؟!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.