(sm89) دیوث نمیتونی تو یه پست همه رو بگی (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm89) دیوث نمیتونی تو یه پست همه رو بگی (sm98)
دو تا مهندس حرف میزنن تو نیا وسط زر نزن (sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شجریان سرطان گرفته ؟
- (sm50)
اینم که میگی m4a میده دقت کنی چون رزول ساپورت نمیشه فقط صدا رو خروجی میده ..
(sm2)گاییدمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رهبر معظم انقلاب: آمریکاییها در برجام بدعهدی کردند/ پهن کردن سفره هفت سین در کاخ سفید بچه گول زنی است
خالی نبند ..
الان باید درس شده باشه ..
تون اون عکسی که دادی قسمت سیو نارنجیه عوضش باید بکنی حله ..
مگه میشه آقا جان مال من همی الان همی اروورو میداد درس شد ..
(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هستم ! خواب بودم و آنلاین ! (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فکر کنم ! (sm172)
می گه :مهمان 15 ساله ! (sm77)
سرطان لعنتی (sm81)
تفنگت را زمین بگذار (sm50)
خیلی البوم پر محتواییه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا می تونم ! (sm51)
ساعت هشت ام شب !؟ (sm132)
(sm111)
اوکی ! (sm118)
ام شب میشینم دافا رو دید می زنم و اجرا ها رو ضبط می کنم ! (sm51)
یه سوال : مثله اون دفعه صحبت های قبل و بعد اجرا رو هم ضبط کنم یا فقط خود اجرا !؟ (sm128)
منوتو که زده اجراهارونقل قول:
نقل قول:
اوکی . . . (sm155)
حامد نیک پی اینستاگرام نداره ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر مطمئنی تکرار برنامه شهرام آذر و سپیده ساعت هشت امشب پخش میشه !؟ (sm132)
آخه الان داره بفرمایید شام پخش می کنه ! (sm77)
بشین دافاتو ببین تا شروع شه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جان ساعت ده شب شروع میشه و تقریبا یه چهل پنجاه دقیقه بعدش سندی اجرا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل اجرا چیزی نداره حواست باشه یهو شروع میشه ولی بعد اجرا یه سی چهل ثانیه صحبت میکنن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم یه فیلم شکسی برات اپ کردم حتما ببین(sm2)(sm2)
ج پیام رو بده (sm70)
رضا صادقی و امید حجت ..
آهنگ سرباز رو حدود 20 سال پیش در اعتراض به سربازی اجباری ساخته و خونده، تازه الانم که اجرا کرد اصلا احساس نمیشد که ملودی و شعر ماله دو دهه پیشه
ببین بیست سال پیش طرف به چی فکر میکرده در شرایطی که خیلی ها دغدغه شون کفتر کالکل زری و پری شب تو کوچه نری بوده
این تازه فقط یه کار از ده ها کار اعتراضی اجتماعی ش بوده
اینم دارم اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوابه کدوم پیامو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره والا ! (sm120)
با گریه و صابون و خون . . . (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات ! (sm19)
آقا اجرای سپیده رو نمی دونی چه زمانی پخش میشه !؟ (sm132)
چین زلف میکشین را در رخ نگارم بین ... (sm181)
اوکیه ! (sm51)نقل قول:
نوووکرم ! (sm19)
دشمنت ! (sm178)
نوکرم (sm10)نقل قول:
سندی تقریبا یه ساعت بعد از شروع برنامه، بعد از اجرای سه تا خانم که باهم یه اجرای اپرا گونه داشتند
سپیده دو تا اجرا داشت که اولی تقریبا اوایل برنامه و دومی هم تقریبا اواخر برنامه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
رفتم توی کارش . . . (sm155)
می کشد به میدانم صف کشیده مژکانم
گر ز جنگ برگشتم مرد صدهزارم بین ... (sm181)
عیدت مبارک !نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پیش پیام زدم گفتم چطور میشه با Nero فلک یا ام پی تری ریپ زد ؟