آرامشِ قبلِ طوفان ابروی اون روی ماهه
اخمت به من گفت هر شب طوفان سختی توو راهه
(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرامشِ قبلِ طوفان ابروی اون روی ماهه
اخمت به من گفت هر شب طوفان سختی توو راهه
(sm1)
هی هی ..هی هی هی ...هی هی هی هی هی
هی هی ..هی هی هی ...هی هی هی هی هی
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر نظرت چیه یه دختر بساز و مهربون پیدا کنی خوبه برا روحیه ادم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکرشو بکن اگر دوست دخترت میتونست فکرتو بخونه !!!!!!
.
.
.
.
.
اونوقت هر 5 دقیقه یه بار ممه هاشو میکرد تو حلقت میگفت بخور بدبخت ممه ندیده(sm30)
کی پیدا کنه برا کی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت پیدا کنی برا خودت ممه درشت هم باشه (sm120)نقل قول:
ممه باید سفت باشه
(sm120)من پهناور رو ترجیح میدم نیاز به دادن پول عمل هم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]